Vištienos ir daržovių sriuba su avokadu

Gian Luca DemarcoAutoriusGian Luca DemarcoKategorijaSudėtingumasVidutinis

Jums reikės:
   400 g vidinės vištienos krūtinėlės filė
 Pusės žaliosios citrinos (laimo)
 Kubelio šviežio imbiero
 1 avokado
 Pusės mėlyno svogūno
 1 didelės morkos
 2 didelių bulvių
 1 saliero stiebo
 Susijęs vaizdas vištienos prieskonių
 Žiupsnelio druskos
 Žiupsnelio šviežiai grūstų pipirų
 Šviežio citrininio čiobrelio

Kaip gaminti?
1

Į gilesnį dubenį įpilti porą valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus, išspausti pusės žaliosios citrinos sulčių, suberti susmulkintą imbiero kubelį (1cm skersmens), įberti vištienos prieskonių pagal skonį. Viską išmaišyti ir šiuo marinatu įtrinti vištienos filė gabaliukus. Padėti pusvalandžiui į šaldytuvą.

2

Daržoves (išskyrus avokadą) susmulkinti šiaudeliais. Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ant aukštos kaitros, įmesti neluptą česnako skiltelę, pakepinti, suberti svogūną ir salierą,  paskrudinti. Tada suberti bulves, pamaišyti, sudėti morkas ir viską gerai paskrudinti. Tada sumažinti kaitrą, užpilti verdančio vandens, kad apsemtų daržoves, įberti druskos pagal skonį ir patroškinti 10 minučių.

3

Išimti iš šaldytuvo mėsą, nusausinti ir apkepti keptuvėje. Avokadą perpjauti per pusę, išimti kauliuką ir nulupti. Supjaustyti skiltelėmis išilgai. Sriubą išpilstyti į dubenėlius, uždėti ant viršaus riekelėmis pjaustytos vištienos ir avokado. Apibarstyti šviežiai grūstais pipirais ir šviežio citrininio čiobrelio lapeliais.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
   400 g vidinės vištienos krūtinėlės filė
 Pusės žaliosios citrinos (laimo)
 Kubelio šviežio imbiero
 1 avokado
 Pusės mėlyno svogūno
 1 didelės morkos
 2 didelių bulvių
 1 saliero stiebo
 Susijęs vaizdas vištienos prieskonių
 Žiupsnelio druskos
 Žiupsnelio šviežiai grūstų pipirų
 Šviežio citrininio čiobrelio

Directions

Kaip gaminti?
1

Į gilesnį dubenį įpilti porą valgomųjų šaukštų alyvuogių aliejaus, išspausti pusės žaliosios citrinos sulčių, suberti susmulkintą imbiero kubelį (1cm skersmens), įberti vištienos prieskonių pagal skonį. Viską išmaišyti ir šiuo marinatu įtrinti vištienos filė gabaliukus. Padėti pusvalandžiui į šaldytuvą.

2

Daržoves (išskyrus avokadą) susmulkinti šiaudeliais. Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ant aukštos kaitros, įmesti neluptą česnako skiltelę, pakepinti, suberti svogūną ir salierą,  paskrudinti. Tada suberti bulves, pamaišyti, sudėti morkas ir viską gerai paskrudinti. Tada sumažinti kaitrą, užpilti verdančio vandens, kad apsemtų daržoves, įberti druskos pagal skonį ir patroškinti 10 minučių.

3

Išimti iš šaldytuvo mėsą, nusausinti ir apkepti keptuvėje. Avokadą perpjauti per pusę, išimti kauliuką ir nulupti. Supjaustyti skiltelėmis išilgai. Sriubą išpilstyti į dubenėlius, uždėti ant viršaus riekelėmis pjaustytos vištienos ir avokado. Apibarstyti šviežiai grūstais pipirais ir šviežio citrininio čiobrelio lapeliais.

Skanaus!
Vištienos ir daržovių sriuba su avokadu