Vištienos blauzdelės su migdolais

Gian Luca DemarcoAutoriusGian Luca DemarcoKategorijaSudėtingumasPaprastas
Paruošimas5 minučiųGaminimas15 minučiųBendra trukmė20 minučių

Jums reikės:
 600 g  vištienos blauzdelių be sąnario
 0,5 stiklinės sojos padažo
 1-2 svogūnų
 1 nuluptos česnako skiltelės
 2 x 2 cm dydžio šviežio imbiero gabaliuko
 Saujos migdolų drožlių
 0,5 valg. š. Susijęs vaizdas vištienos prieskonių

Kaip gaminti?
1

Vištieną nuplauti, nusausinti ir apvolioti miltuose. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų kartu su česnako skiltele. Sudėti vištieną ir apkepinti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

2

Įpilti aliejaus į kitą keptuvę ir suberti pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Pakepinti ant vidutinės kaitros. Kai svogūnai suminkštės, suberti migdolų drožles. Išmaišyti ir pakepinti 1-2 minutes. Smulkia tarka įtarkuoti imbiero, įpilti sojos padažo, įberti vištienos prieskonių, išmaišyti ir patroškinti 1-2 minutes.

3

Keptuvėje apkepintą vištieną sudėti į kepimui orkaitėje skirtą indą, užpilti svogūnų ir migdolų padažu bei kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.

4

Patiekti su mėgstamu garnyru. Labiausiai tiktų birūs ryžiai.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 600 g  vištienos blauzdelių be sąnario
 0,5 stiklinės sojos padažo
 1-2 svogūnų
 1 nuluptos česnako skiltelės
 2 x 2 cm dydžio šviežio imbiero gabaliuko
 Saujos migdolų drožlių
 0,5 valg. š. Susijęs vaizdas vištienos prieskonių

Directions

Kaip gaminti?
1

Vištieną nuplauti, nusausinti ir apvolioti miltuose. Keptuvėje įkaitinti alyvuogių aliejų kartu su česnako skiltele. Sudėti vištieną ir apkepinti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

2

Įpilti aliejaus į kitą keptuvę ir suberti pusžiedžiais pjaustytą svogūną. Pakepinti ant vidutinės kaitros. Kai svogūnai suminkštės, suberti migdolų drožles. Išmaišyti ir pakepinti 1-2 minutes. Smulkia tarka įtarkuoti imbiero, įpilti sojos padažo, įberti vištienos prieskonių, išmaišyti ir patroškinti 1-2 minutes.

3

Keptuvėje apkepintą vištieną sudėti į kepimui orkaitėje skirtą indą, užpilti svogūnų ir migdolų padažu bei kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.

4

Patiekti su mėgstamu garnyru. Labiausiai tiktų birūs ryžiai.

Skanaus!
Vištienos blauzdelės su migdolais