Varškės apkepas

Jums reikės:
 500 g varškės
 2-3 kiaušinių
 80 g cukraus
 6 šaukštų manų kruopų
 50 ml pieno
 Žiupsnelio druskos
 Šiek tiek sviesto
 Džiūvėsėlių
Gaminimo eiga:
1

Manus užpilti pienu ir palikti, kad išbrinktų.

2

Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Plakti baltymus iki tvirtų putų. Plakant suberti cukrų.

3

Varškę kartu su tryniais sutrinti trintuvu, kad masė taptų kreminė. Įmaišyti kreminį sūrį, išbrinkusius manus, vanilę ir galiausiai atsargiai dalimis įmaišyti baltymus.

4

Kepimo formą ištepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais, Supilti masę, sulyginti paviršių ir plonu sluoksniu užberti dar šiek tiek džiūvėsėlių.

5

Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 500 g varškės
 2-3 kiaušinių
 80 g cukraus
 6 šaukštų manų kruopų
 50 ml pieno
 Žiupsnelio druskos
 Šiek tiek sviesto
 Džiūvėsėlių

Directions

Gaminimo eiga:
1

Manus užpilti pienu ir palikti, kad išbrinktų.

2

Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Plakti baltymus iki tvirtų putų. Plakant suberti cukrų.

3

Varškę kartu su tryniais sutrinti trintuvu, kad masė taptų kreminė. Įmaišyti kreminį sūrį, išbrinkusius manus, vanilę ir galiausiai atsargiai dalimis įmaišyti baltymus.

4

Kepimo formą ištepti sviestu ir apibarstyti džiūvėsėliais, Supilti masę, sulyginti paviršių ir plonu sluoksniu užberti dar šiek tiek džiūvėsėlių.

5

Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 45-50 min.

Skanaus!
Varškės apkepas