Užkandis su silke, mangu ir kepintomis daržovėmis

Jums reikės:
 400 g lapinio kopūsto (Kale)
 200 g vyšninių pomidorų
 2 česnako skiltelių
 1 mėlynojo svogūno
 1 prinokusio mango
 250 g silpnai sūd. silkių file
 1 šaukšto Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Dansukker logo“ farino cukraus
 Susijęs vaizdas Persilade prieskonių
 Druskos
 Pipirų
 Ciabatta duonos

1

Susmulkinti lapinį kopūstą juostelėmis.
Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi trumpai apkepti česnaką ir sudėti kopūstą. Užpilti šlakelį balto balzaminio acto ir apkepti, kol kopūstas pradės minkštėti, tačiau dar išliks žalias. Supilti į į indą.

2

Riekelėmis supjaustyti svogūną ir apkepinti toje pačioje įkaitintoje keptuvėje. Tuomet įpilti šiek tiek vandens, kad svogūnas pasitroškintų. Įberti Persilade prieskonių ir šaukštą farino cukraus, sumažinti kaitrą ir pakepinti, kol svogūnai karamelizuosis. Juos išpilti į indą.

3

Į tą pačią keptuvę sudėti pusiau perpjautus pomidoriukus. Jie kepant karamelizuosis. Pagardinti pipirais ir balzaminiu actu. Išpilti į indą keptuvėje paliekant susidariusį skystį.
Ciabatta duonos riekeles pavilgyti keptuvėje likusiu skysčiu, pabarstyti druska ir pipirais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Kepti orkaitėje 180°C temperatūroje grilio ir ventiliatoriaus režimu 5-8 min.

4

Mangą nulupti ir supjaustyti riekelėmis. Silkę supjaustyti 1 sm storio kabaliukais.
Ant iškepusios čiabatta duonos dėti pakepintą kopūstą, pomidoriukus, mango su silke ir ant viršaus karamelizuotus svogūnus.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 400 g lapinio kopūsto (Kale)
 200 g vyšninių pomidorų
 2 česnako skiltelių
 1 mėlynojo svogūno
 1 prinokusio mango
 250 g silpnai sūd. silkių file
 1 šaukšto Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Dansukker logo“ farino cukraus
 Susijęs vaizdas Persilade prieskonių
 Druskos
 Pipirų
 Ciabatta duonos

Directions

1

Susmulkinti lapinį kopūstą juostelėmis.
Įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi trumpai apkepti česnaką ir sudėti kopūstą. Užpilti šlakelį balto balzaminio acto ir apkepti, kol kopūstas pradės minkštėti, tačiau dar išliks žalias. Supilti į į indą.

2

Riekelėmis supjaustyti svogūną ir apkepinti toje pačioje įkaitintoje keptuvėje. Tuomet įpilti šiek tiek vandens, kad svogūnas pasitroškintų. Įberti Persilade prieskonių ir šaukštą farino cukraus, sumažinti kaitrą ir pakepinti, kol svogūnai karamelizuosis. Juos išpilti į indą.

3

Į tą pačią keptuvę sudėti pusiau perpjautus pomidoriukus. Jie kepant karamelizuosis. Pagardinti pipirais ir balzaminiu actu. Išpilti į indą keptuvėje paliekant susidariusį skystį.
Ciabatta duonos riekeles pavilgyti keptuvėje likusiu skysčiu, pabarstyti druska ir pipirais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Kepti orkaitėje 180°C temperatūroje grilio ir ventiliatoriaus režimu 5-8 min.

4

Mangą nulupti ir supjaustyti riekelėmis. Silkę supjaustyti 1 sm storio kabaliukais.
Ant iškepusios čiabatta duonos dėti pakepintą kopūstą, pomidoriukus, mango su silke ir ant viršaus karamelizuotus svogūnus.

Skanaus!
Užkandis su silke, mangu ir kepintomis daržovėmis