I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Troškinta menkė


Ingredientai


Jums reikės:

800 g šviežios menkės filė
400 g konservuotos pomidorų tyrės
200 g vyšninių pomidoriukų
1 svogūno
2-3 juostelių ančiuvių filė
100 g žalių alyvuogių be kauliukų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
Persilado prieskonių
  • 1Svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais.
  • 2Pomidoriukus perpjauti per pusę.
  • 3Menkės filė supjaustyti 3 cm pločio juostelėmis ir apvolioti miltų, druskos bei pipirų mišinyje.
  • 4Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, įdėti ančiuvių filė, įjungti kaitrą ir maišant pakepinti, kol ančiuviai sutrupės. Tada sudėti supjaustytus pomidoriukus ir maišant pakepinti 2-3 minutes ant vidutinės kaitros. Sudėti svogūno pusžiedžius ir dar maišant pakepinti 2-3 minutes, kol išgaruos skystis. Tada sudėti menkės juosteles, išmaišyti ir trumpai pakepinti. Supilti pomidorų tyrę, įberti druskos, jei trūksta, ir persilado prieskonių. Išmaišyti ir patroškinti 2-3 minutes.
  • 5Patiekti su mėgstamu garnyru.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis