Troškinta menkė

Gian Luca DemarcoAutoriusGian Luca DemarcoKategorijaSudėtingumasPaprastas
Paruošimas5 minučiųGaminimas15 minučiųBendra trukmė20 minučių

Jums reikės:
 800 g šviežios menkės filė
 400 g konservuotos pomidorų tyrės
 200 g vyšninių pomidoriukų
 1 svogūno
 2-3 juostelių ančiuvių filė
 100 g žalių alyvuogių be kauliukų
 Žiupsnelio druskos
 Žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
 Susijęs vaizdas persilado prieskonių

Kaip gaminti?
1

Svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais.

2

Pomidoriukus perpjauti per pusę.

3

Menkės filė supjaustyti 3 cm pločio juostelėmis ir apvolioti miltų, druskos bei pipirų mišinyje.

4

Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, įdėti ančiuvių filė, įjungti kaitrą ir maišant pakepinti, kol ančiuviai sutrupės. Tada sudėti supjaustytus pomidoriukus ir maišant pakepinti 2-3 minutes ant vidutinės kaitros. Sudėti svogūno pusžiedžius ir dar maišant pakepinti 2-3 minutes, kol išgaruos skystis. Tada sudėti menkės juosteles, išmaišyti ir trumpai pakepinti. Supilti pomidorų tyrę, įberti druskos, jei trūksta, ir persilado prieskonių. Išmaišyti ir patroškinti 2-3 minutes.

5

Patiekti su mėgstamu garnyru.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 800 g šviežios menkės filė
 400 g konservuotos pomidorų tyrės
 200 g vyšninių pomidoriukų
 1 svogūno
 2-3 juostelių ančiuvių filė
 100 g žalių alyvuogių be kauliukų
 Žiupsnelio druskos
 Žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
 Susijęs vaizdas persilado prieskonių

Directions

Kaip gaminti?
1

Svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais.

2

Pomidoriukus perpjauti per pusę.

3

Menkės filė supjaustyti 3 cm pločio juostelėmis ir apvolioti miltų, druskos bei pipirų mišinyje.

4

Į keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, įdėti ančiuvių filė, įjungti kaitrą ir maišant pakepinti, kol ančiuviai sutrupės. Tada sudėti supjaustytus pomidoriukus ir maišant pakepinti 2-3 minutes ant vidutinės kaitros. Sudėti svogūno pusžiedžius ir dar maišant pakepinti 2-3 minutes, kol išgaruos skystis. Tada sudėti menkės juosteles, išmaišyti ir trumpai pakepinti. Supilti pomidorų tyrę, įberti druskos, jei trūksta, ir persilado prieskonių. Išmaišyti ir patroškinti 2-3 minutes.

5

Patiekti su mėgstamu garnyru.

Skanaus!
Troškinta menkė