I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Triušienos troškinys su vynuogėmis


Ingredientai


Jums reikės

400 g triušienos file
150 g Kalamatos alyvuogių
1 mėlynojo svogūno
Persilade prieskonių
100 ml raudono vyno
100 g raudonų ir žalių vynuogių
Pipirų
Druskos
  • 1Triušienos file supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Svogūną supjaustyti riekelėmis. Į įkaitintą keptuvę įpilti šlakelį ypač tyro alyvuogių aliejaus ir apkepinti triušieną, paskanintą PERSILADE prieskoniais. Tuomet sudėti svogūnus. Apkepus įpilti raudono vyno. Pasmulkinti alyvuoges ir taip pat sudėti į keptuvę. Pagardinti druska ir pipirais. Vynuoges perpjauti pusiau ir likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti į keptuvę. Prieš valgant užpilti šlakelį balzamiko.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis