Triušienos troškinys su vynuogėmis

Gian Luca DemarcoAutoriusGian Luca DemarcoKategorijaSudėtingumasPaprastas
Paruošimas15 minučiųGaminimas30 minučiųBendra trukmė45 minučių

Jums reikės
 400 g triušienos file
 150 g Kalamatos alyvuogių
 1 mėlynojo svogūno
 Susijęs vaizdas Persilade prieskonių
 100 ml raudono vyno
 100 g raudonų ir žalių vynuogių
 Pipirų
 Druskos

1

Triušienos file supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Svogūną supjaustyti riekelėmis.
Į įkaitintą keptuvę įpilti šlakelį ypač tyro alyvuogių aliejaus ir apkepinti triušieną, paskanintą PERSILADE prieskoniais. Tuomet sudėti svogūnus. Apkepus įpilti raudono vyno. Pasmulkinti alyvuoges ir taip pat sudėti į keptuvę. Pagardinti druska ir pipirais. Vynuoges perpjauti pusiau ir likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti į keptuvę. Prieš valgant užpilti šlakelį balzamiko.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės
 400 g triušienos file
 150 g Kalamatos alyvuogių
 1 mėlynojo svogūno
 Susijęs vaizdas Persilade prieskonių
 100 ml raudono vyno
 100 g raudonų ir žalių vynuogių
 Pipirų
 Druskos

Directions

1

Triušienos file supjaustyti norimo dydžio gabaliukais. Svogūną supjaustyti riekelėmis.
Į įkaitintą keptuvę įpilti šlakelį ypač tyro alyvuogių aliejaus ir apkepinti triušieną, paskanintą PERSILADE prieskoniais. Tuomet sudėti svogūnus. Apkepus įpilti raudono vyno. Pasmulkinti alyvuoges ir taip pat sudėti į keptuvę. Pagardinti druska ir pipirais. Vynuoges perpjauti pusiau ir likus 5 min. iki troškinimo pabaigos sudėti į keptuvę. Prieš valgant užpilti šlakelį balzamiko.

Skanaus!
Triušienos troškinys su vynuogėmis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *