Trinta brokolių ir špinatų sriuba

Gian Luca DemarcoAutoriusGian Luca DemarcoKategorijaSudėtingumasPaprastas
Paruošimas5 minučiųGaminimas15 minučiųBendra trukmė20 minučių

Jums reikės:
 1 brokolio
 100 g špinatų
 1 svogūno
 4 vidutinių bulvių
 2 Susijęs vaizdas bio sultinio kubelių
 Žiupsnelio druskos
 Žiupsnelio pipirų

Kaip gaminti?
1

Užvirti puode 2 litrus vandens ir įmesti sultinio kubelius. Maišyti, kol ištirps.

2

Bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Suberti į verdantį sultinį ir virti.

3

Atskirai susmulkinti brokolius, špinatus ir svogūną.

4

Aukštoje keptuvėje arba troškintuve į kaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti špinatus. Kai jie suminkštėja, suberti svogūnus, išmaišyti ir pakepinti 2-3 minutes. Tada suberti brokolius, išmaišyti ir dar kartą pakepinti 2-3 minutes. Po truputį supilti sultinį su apvirusiomis bulvėmis ir virti 10-15 minučių iki bulvės pilnai suminkštės. Įberti druskos ir pipirų pagal skonį.

5

Išvirusią sriubą nukelti nuo kaitros ir sutrinti elektriniu smulkintuvu.

6

Patiekti su skrudinta šviesia duona.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 1 brokolio
 100 g špinatų
 1 svogūno
 4 vidutinių bulvių
 2 Susijęs vaizdas bio sultinio kubelių
 Žiupsnelio druskos
 Žiupsnelio pipirų

Directions

Kaip gaminti?
1

Užvirti puode 2 litrus vandens ir įmesti sultinio kubelius. Maišyti, kol ištirps.

2

Bulves nuskusti ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Suberti į verdantį sultinį ir virti.

3

Atskirai susmulkinti brokolius, špinatus ir svogūną.

4

Aukštoje keptuvėje arba troškintuve į kaitinti alyvuogių aliejų ir jame apkepti špinatus. Kai jie suminkštėja, suberti svogūnus, išmaišyti ir pakepinti 2-3 minutes. Tada suberti brokolius, išmaišyti ir dar kartą pakepinti 2-3 minutes. Po truputį supilti sultinį su apvirusiomis bulvėmis ir virti 10-15 minučių iki bulvės pilnai suminkštės. Įberti druskos ir pipirų pagal skonį.

5

Išvirusią sriubą nukelti nuo kaitros ir sutrinti elektriniu smulkintuvu.

6

Patiekti su skrudinta šviesia duona.

Skanaus!
Trinta brokolių ir špinatų sriuba