Traškieji krostini su avokadais ir kreminiu sūriu

Gardu GarduAutoriusGardu GarduKategorijaSudėtingumasPaprastas
Paruošimas5 minučiųGaminimas15 minučiųBendra trukmė20 minučių

Jums reikės:
 1 prancūziško batono "Baguette"
 2-3 avokadų
 200 g kreminio sūrio arba fetos sūrio
 1 granato vaisiaus
 Pundelio šviežio laiškinio česnako
 Žiupsnelio druskos
 Žiupsnelio šviežiai maltų pipirų

Kaip gaminti?
1

Prancūzišką batoną supjaustyti maždaug 1,5 cm storio riekelėmis ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Batono riekeles pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti druska bei pipirais. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje kaitinant iš viršaus (grilio funkcija), kol gražiai apskrus.

2

Avokadą supjaustyti nedideliais kubeliais, pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu ir išmaišyti, kad tolygiai pasiskirstytų. Ant iškepusių batono riekelių dėti avokado kubelius, patrupintą kreminį arba fetos sūrį, užberti granato sėklų ir smulkinto laiškinio česnako. Galima dar pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu.

3

Skanių ir gaivių užkandžių!

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 1 prancūziško batono "Baguette"
 2-3 avokadų
 200 g kreminio sūrio arba fetos sūrio
 1 granato vaisiaus
 Pundelio šviežio laiškinio česnako
 Žiupsnelio druskos
 Žiupsnelio šviežiai maltų pipirų

Directions

Kaip gaminti?
1

Prancūzišką batoną supjaustyti maždaug 1,5 cm storio riekelėmis ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Batono riekeles pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti druska bei pipirais. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje kaitinant iš viršaus (grilio funkcija), kol gražiai apskrus.

2

Avokadą supjaustyti nedideliais kubeliais, pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu ir išmaišyti, kad tolygiai pasiskirstytų. Ant iškepusių batono riekelių dėti avokado kubelius, patrupintą kreminį arba fetos sūrį, užberti granato sėklų ir smulkinto laiškinio česnako. Galima dar pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu.

3

Skanių ir gaivių užkandžių!

Skanaus!
Traškieji krostini su avokadais ir kreminiu sūriu