I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Traškieji krostini su avokadais ir kreminiu sūriu


Ingredientai


Jums reikės:

1 prancūziško batono "Baguette"
2-3 avokadų
1 granato vaisiaus
Pundelio šviežio laiškinio česnako
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio šviežiai maltų pipirų
  • 1Prancūzišką batoną supjaustyti maždaug 1,5 cm storio riekelėmis ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Batono riekeles pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti druska bei pipirais. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje kaitinant iš viršaus (grilio funkcija), kol gražiai apskrus.
  • 2Avokadą supjaustyti nedideliais kubeliais, pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu ir išmaišyti, kad tolygiai pasiskirstytų. Ant iškepusių batono riekelių dėti avokado kubelius, patrupintą kreminį arba fetos sūrį, užberti granato sėklų ir smulkinto laiškinio česnako. Galima dar pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu.
  • 3Skanių ir gaivių užkandžių!

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis