Tradicinis itališkas desertas „Tiramisu“

Gian Luca DemarcoAutoriusGian Luca DemarcoKategorijaSudėtingumasPaprastas
Paruošimas5 minučiųGaminimas15 minučiųBendra trukmė20 minučių

Jums reikės:
 3 kiaušinių
 0,5 stiklinės atvėsusios juodos kavos
 3 valg.š. cukraus
 2 valg.š. natūralios kakavos
 0,5 pakuotės sausainių „Damų piršteliai“

Kaip gaminti?
1

Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus.

2

Į trynius suberti cukrų ir elektrinio plakiklio pagalba išplakti iki purios šviesios masės. Po truputį dėti maskarponės sūrį ir plakti. Gautą masę padėti į šaldytuvą keletui minučių.

3

Baltymus taip pat išplakti iki standžių putų ir sumaišyti juos su atvėsusia maskarponės mase lėtais sukamaisias judesiais, kad neprarastų purumo.

4

Į desertinius indelius sluoksniuoti: sluoksnis maskarponės kremo, sluoksnis kavoje pamirkytų sausainių, perregimas sluoksnis kakavos ir vėl pakartoti sluoksnius. Viršutinis sluoksnis kakavos.

5

Sudėti į šaldytuvą pastovėti apie 10 valandų. Geriausia pasigaminti ryte ir vakare mėgautis desertu.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 3 kiaušinių
 0,5 stiklinės atvėsusios juodos kavos
 3 valg.š. cukraus
 2 valg.š. natūralios kakavos
 0,5 pakuotės sausainių „Damų piršteliai“

Directions

Kaip gaminti?
1

Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus.

2

Į trynius suberti cukrų ir elektrinio plakiklio pagalba išplakti iki purios šviesios masės. Po truputį dėti maskarponės sūrį ir plakti. Gautą masę padėti į šaldytuvą keletui minučių.

3

Baltymus taip pat išplakti iki standžių putų ir sumaišyti juos su atvėsusia maskarponės mase lėtais sukamaisias judesiais, kad neprarastų purumo.

4

Į desertinius indelius sluoksniuoti: sluoksnis maskarponės kremo, sluoksnis kavoje pamirkytų sausainių, perregimas sluoksnis kakavos ir vėl pakartoti sluoksnius. Viršutinis sluoksnis kakavos.

5

Sudėti į šaldytuvą pastovėti apie 10 valandų. Geriausia pasigaminti ryte ir vakare mėgautis desertu.

Skanaus!
Tradicinis itališkas desertas „Tiramisu“