Print Options:

Tortilija

Paruošimas15 minučiųGaminimas25 minučiųBendra trukmė40 minučių

Jums reikės paplotėliui:
 120 g greito paruošimo sorgų košės „Nominal“
 120 g vandens
 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
 Žiupsnelis druskos
Jums reikės įdarui:
 Vytinto kumpio
 Meliono
 Pomidorų padažo
 Žalumynų: špinatų lapelių, rukolos
 Alyvuogių aliejaus
Kaip gaminti?
1

Į puodą supilti vandenį ir aliejų, įberti druskos, užvirti. Į atskirą dubenį suberti greito paruošimo sorgų košę ir užplikyti ją verdančiu vandeniu. Išminkyti tešlą ir iškočioti ją norimo dydžio porcijomis tarp dviejų maistinės plevelės lakštų. Iškočiotas tortilijas kepti sausoje keptuvėje apie 2 min. iš kiekvienos pusės.

2

Ant paruoštos tortilijos užtepti pomidorų padažo, uždėti pjaustytų meliono riekelių, vytinto kumpio, špinatų lapų. Tortiliją susukti, patiekti lėkštėje, papuošti rukolos lapeliais bei apšlakstyti alyvuogių aliejumi.