Štrudelis su lašiša

Jums reikės
 Sluoksniuotos bemielės tešlos
 500 g lašišos file
 100 g rūkytos lašišos
 250 g rikotos
 1 šalotinio svogūno
 Šakelės krapų
 Šakelės čiobrelių
 100 ml brendžio
 80 g parmezano sūrio
 1 kiaušinio
 1 kiaušinio trynio
 30 g sviesto
 Susijęs vaizdasPersilade prieskonių
 Druskos
 Pipirų

1

Iš lašišos išimti kaulus ir atskirti nuo odos. Supjaustyti smulkiais kubeliais. Susmulkinti svogūną ir apkepinti įkaitintoje keptuvėje su sviestu. Suberti lašišą, šiek tiek apkepti, užpilti brendžio ir baigti kepti.

2

Į indą dėti tarkuotą parmezaną, rikotą, susmulkintą rūkytą lašišą, čiobrelio lapelius, smulkintus krapus, kiaušinį ir kiaušinio trynį. Viką gerai išmaišyti. Supilti keptą lašišą ir dar permaišyti. Įberti Persilade prieskonius.

3

Paruoštą įdarą dėti ant sluoksniuotos tešlos ir jį išlyginti per visą paviršių, paliekant tuščius kraštus apie 3 cm. Visus kraštus patepti kiaušinio baltymu. Suvynioti vyniotinį. Užspausti kraštus. Sujungimo vieta turi būti apačioje. Visą paviršių aptepti kiaušinio baltymu.

4

Kepti 180 °C temperatūroje, režimas viršus ir apačia arba 160 °C konvekciniu režimu apie 35 min.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės
 Sluoksniuotos bemielės tešlos
 500 g lašišos file
 100 g rūkytos lašišos
 250 g rikotos
 1 šalotinio svogūno
 Šakelės krapų
 Šakelės čiobrelių
 100 ml brendžio
 80 g parmezano sūrio
 1 kiaušinio
 1 kiaušinio trynio
 30 g sviesto
 Susijęs vaizdasPersilade prieskonių
 Druskos
 Pipirų

Directions

1

Iš lašišos išimti kaulus ir atskirti nuo odos. Supjaustyti smulkiais kubeliais. Susmulkinti svogūną ir apkepinti įkaitintoje keptuvėje su sviestu. Suberti lašišą, šiek tiek apkepti, užpilti brendžio ir baigti kepti.

2

Į indą dėti tarkuotą parmezaną, rikotą, susmulkintą rūkytą lašišą, čiobrelio lapelius, smulkintus krapus, kiaušinį ir kiaušinio trynį. Viką gerai išmaišyti. Supilti keptą lašišą ir dar permaišyti. Įberti Persilade prieskonius.

3

Paruoštą įdarą dėti ant sluoksniuotos tešlos ir jį išlyginti per visą paviršių, paliekant tuščius kraštus apie 3 cm. Visus kraštus patepti kiaušinio baltymu. Suvynioti vyniotinį. Užspausti kraštus. Sujungimo vieta turi būti apačioje. Visą paviršių aptepti kiaušinio baltymu.

4

Kepti 180 °C temperatūroje, režimas viršus ir apačia arba 160 °C konvekciniu režimu apie 35 min.

Skanaus!
Štrudelis su lašiša