Šokoladinis desertas su pasiflorais ir mangais

Trupinių tešlai reikės:
 100 g šalto sviesto
 50 g cukraus
 100 g miltų
Pasiflorų kremui reikės:
Deserto užbaigimui taurėje:
 1 mango

1

Tešlai skirtus ingredientus sudėti į katiliuką ir maišyti, kol gausis maži gabaliukai. Jei yra didensių, rankomis susmulkinti. Tešla neturi susijungti į vientisą gabalą. Kepti skardoje iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 15-18 min. konvekciniu režimu.

2

Kremui užvirti grietinėlę su pasiflorų tyre. Įdėti gliukozės ir išmaišyti, kad ištirptų. Gautą skystį užpilti ant šokolado ir maišyti, kol jis ištirps. Kad kremas būtų gražesnis ir blizgesnis, permalti su blenderiu.

3

Į taurę dėti trupinius (1/4 taurės). Ant jų pilti šokoladinį pasiflorų kremą ir palikti šaldytuve, kol kremas atvės ir sustings (apie valandą laiko). Tuomet ant viršaus vėl dėti trupinius, kubeliais pjaustytus mangus, plaktos grietinėlės. Puošti smulkintu šokoladu.

Skanaus!

Ingredients

Trupinių tešlai reikės:
 100 g šalto sviesto
 50 g cukraus
 100 g miltų
Pasiflorų kremui reikės:
Deserto užbaigimui taurėje:
 1 mango

Directions

1

Tešlai skirtus ingredientus sudėti į katiliuką ir maišyti, kol gausis maži gabaliukai. Jei yra didensių, rankomis susmulkinti. Tešla neturi susijungti į vientisą gabalą. Kepti skardoje iki 160°C įkaitintoje orkaitėje apie 15-18 min. konvekciniu režimu.

2

Kremui užvirti grietinėlę su pasiflorų tyre. Įdėti gliukozės ir išmaišyti, kad ištirptų. Gautą skystį užpilti ant šokolado ir maišyti, kol jis ištirps. Kad kremas būtų gražesnis ir blizgesnis, permalti su blenderiu.

3

Į taurę dėti trupinius (1/4 taurės). Ant jų pilti šokoladinį pasiflorų kremą ir palikti šaldytuve, kol kremas atvės ir sustings (apie valandą laiko). Tuomet ant viršaus vėl dėti trupinius, kubeliais pjaustytus mangus, plaktos grietinėlės. Puošti smulkintu šokoladu.

Skanaus!
Šokoladinis desertas su pasiflorais ir mangais