Šokoladinis desertas „Marselis“

Gardu GarduAutoriusGardu GarduKategorijaSudėtingumasVidutinis
Paruošimas15 minučiųGaminimas25 minučiųBendra trukmė40 minučių

Buvę Prancūzijoje tikriausiai ragavo ne vieną gardų ir tiesiog burnoje tirpstantį šios šalies virtuvės desertą. Savo virtuvėje mes taip pat mėgstame Prancūziškų desertų improvizacijas, tad siūlome ir Jums išbandyti šį burnoje tirpstantį skanėstą.
Jums reikės:
 200 g sviesto
 200 g kiaušinių trynių masės arba 10 kiaušinio trynių
 200 g cukraus
 170 g kiaušinių baltymo masės arba 5 kiaušinio baltymai

Kaip gaminti?
1

Atidžiai ir tiksliai sekite gaminimo žingsnius: ištirpinkite šokoladą su sviestu. Atskiruose induose išplakite kiaušinio trynius su cukrumi ir baltymus. Išplaktus trynius atsargiai įmaišykite į ištirpintą šokoladą, o vėliau į masę pilkite ir baltymus. Viską lėtai permaišykite iki vientisos masės, kurią padalinkite į dvi lygias dalis. Vieną dalį 20–25 min. kepkite 170 °C temperatūroje, o likusią dalį pilkite ant iškepusio ir atvėsusio pyragaičio. Tuomet jį palaikykite šaldiklyje, kol sustings.

Skanaus!

Ingredients

Buvę Prancūzijoje tikriausiai ragavo ne vieną gardų ir tiesiog burnoje tirpstantį šios šalies virtuvės desertą. Savo virtuvėje mes taip pat mėgstame Prancūziškų desertų improvizacijas, tad siūlome ir Jums išbandyti šį burnoje tirpstantį skanėstą.
Jums reikės:
 200 g sviesto
 200 g kiaušinių trynių masės arba 10 kiaušinio trynių
 200 g cukraus
 170 g kiaušinių baltymo masės arba 5 kiaušinio baltymai

Directions

Kaip gaminti?
1

Atidžiai ir tiksliai sekite gaminimo žingsnius: ištirpinkite šokoladą su sviestu. Atskiruose induose išplakite kiaušinio trynius su cukrumi ir baltymus. Išplaktus trynius atsargiai įmaišykite į ištirpintą šokoladą, o vėliau į masę pilkite ir baltymus. Viską lėtai permaišykite iki vientisos masės, kurią padalinkite į dvi lygias dalis. Vieną dalį 20–25 min. kepkite 170 °C temperatūroje, o likusią dalį pilkite ant iškepusio ir atvėsusio pyragaičio. Tuomet jį palaikykite šaldiklyje, kol sustings.

Skanaus!
Šokoladinis desertas „Marselis“