Šokoladinė tarta su riešutiniu kremu Namelaka

Ali GadžijevasAutoriusAli GadžijevasKategorijaSudėtingumasSudėtingas
Paruošimas15 minučiųGaminimas1 hr 30 minučiųBendra trukmė1 hr 45 minučių

Riešutiniam kremui Namelaka reikės:
 150 g pieno
 25 g vandens
Šokoladinei tartaletei reikės:
 130 g sviesto
 100 cukraus
 3 kaiušinių trynių
 1 šaukšto vandens
Traškiam įdarui reikės:
Papuošimui reikės:
 Šilauogių
 Aviečių
 Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Dansukker logo“ cukraus pudros

1

Kremui išbrinkinti želatinos lakštus vandenyje.
Pieną užvirti kartu su grietinėle, įdėti želatiną, supilti šokoladoą, palikti pratirpti kelias minutes, tuomet permaišyti iki šokoladas ištirps. Įmaišyti riešutinę pastą ir dar kartą permaišyti/sublenderiuoti iki vientisos masės. Uždengti maistine plėvele ir palikti 12 val. subręsti šaldytuve. Prieš naudojant išplakti lopetėle.

2

Tešlai sumaišyti sausus produktus.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti su birių produktų mišiniu. Į masę palaipsniui supilti trynius ir maišyti iki vientisos masės. Įpilti šaukštą vandens ir dar kartą permaišyti.
Tešlą suvynioti į plėvelę ir dėti atvėsti ir „pailsėti“. Geriausia tešlą šaldytuve palaikyti 24 val.
Tešlą iškočioti 5 mm storio, dėti į sviestu išteptą formą ir kepti 180°C temperatūroje apie 9min.

3

Traškiam įdarui gerai išmaišyti lazdyno riešutų pastą su karamelizuotaisdribsniais konditerijai.

4

Traškų įdarą sudėti į tartaletę ir išlyginti. Padėlioti šiek tiek uogų. Konditerinio maišelio ir apvalaus antgalio pagalba kremu užpildyti tartaletę.

5

Dekoruoti avietėmis, šilauogėmis, karamelizuotais lazdyno riešutais ir netirpia cukraus pudra.

Skanaus!

Ingredients

Riešutiniam kremui Namelaka reikės:
 150 g pieno
 25 g vandens
Šokoladinei tartaletei reikės:
 130 g sviesto
 100 cukraus
 3 kaiušinių trynių
 1 šaukšto vandens
Traškiam įdarui reikės:
Papuošimui reikės:
 Šilauogių
 Aviečių
 Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Dansukker logo“ cukraus pudros

Directions

1

Kremui išbrinkinti želatinos lakštus vandenyje.
Pieną užvirti kartu su grietinėle, įdėti želatiną, supilti šokoladoą, palikti pratirpti kelias minutes, tuomet permaišyti iki šokoladas ištirps. Įmaišyti riešutinę pastą ir dar kartą permaišyti/sublenderiuoti iki vientisos masės. Uždengti maistine plėvele ir palikti 12 val. subręsti šaldytuve. Prieš naudojant išplakti lopetėle.

2

Tešlai sumaišyti sausus produktus.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti su birių produktų mišiniu. Į masę palaipsniui supilti trynius ir maišyti iki vientisos masės. Įpilti šaukštą vandens ir dar kartą permaišyti.
Tešlą suvynioti į plėvelę ir dėti atvėsti ir „pailsėti“. Geriausia tešlą šaldytuve palaikyti 24 val.
Tešlą iškočioti 5 mm storio, dėti į sviestu išteptą formą ir kepti 180°C temperatūroje apie 9min.

3

Traškiam įdarui gerai išmaišyti lazdyno riešutų pastą su karamelizuotaisdribsniais konditerijai.

4

Traškų įdarą sudėti į tartaletę ir išlyginti. Padėlioti šiek tiek uogų. Konditerinio maišelio ir apvalaus antgalio pagalba kremu užpildyti tartaletę.

5

Dekoruoti avietėmis, šilauogėmis, karamelizuotais lazdyno riešutais ir netirpia cukraus pudra.

Skanaus!
Šokoladinė tarta su riešutiniu kremu Namelaka

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *