
Svogūnus supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Jiems suminkštėjus, užpilti šiek tiek vyno. Kai šiek tiek nugaruos, dėti į keptuvę maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto. Tuomet mėsa karamelizuojasi ir įgauna pikantiškesnį skonį. Užpilti natūralaus pomidorų padažo ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.
Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.
Ingredients
Directions
Svogūnus supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Jiems suminkštėjus, užpilti šiek tiek vyno. Kai šiek tiek nugaruos, dėti į keptuvę maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto. Tuomet mėsa karamelizuojasi ir įgauna pikantiškesnį skonį. Užpilti natūralaus pomidorų padažo ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.
Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.