Pyragėliai su mėsos įdaru

Jums reikės:
 500 g maltos jautienos
 1 svogūno
 80 ml balto vyno
 Stiklinės Susijęs vaizdas itališko stiliaus pomidorų padažo
 Pakelio sluoksniuotos nemielinės tešlos
 1 kiaušinio
 Druskos
 Pipirų
Gaminimo eiga:
1

Svogūnus supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Jiems suminkštėjus, užpilti šiek tiek vyno. Kai šiek tiek nugaruos, dėti į keptuvę maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto. Tuomet mėsa karamelizuojasi ir įgauna pikantiškesnį skonį. Užpilti natūralaus pomidorų padažo ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.

2

Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.

3

Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 500 g maltos jautienos
 1 svogūno
 80 ml balto vyno
 Stiklinės Susijęs vaizdas itališko stiliaus pomidorų padažo
 Pakelio sluoksniuotos nemielinės tešlos
 1 kiaušinio
 Druskos
 Pipirų

Directions

Gaminimo eiga:
1

Svogūnus supjaustyti pusžiedžias ir apkepti keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Jiems suminkštėjus, užpilti šiek tiek vyno. Kai šiek tiek nugaruos, dėti į keptuvę maltą jautieną. Kai mėsa apkepa, užpilti šiek tiek balzaminio acto. Tuomet mėsa karamelizuojasi ir įgauna pikantiškesnį skonį. Užpilti natūralaus pomidorų padažo ir palikti pasitroškinti. Pagardinti druska ir pipirais.

2

Tuo metu reikia pasiruošti kepimo formeles. Tam labai tinka silikoninės keksiukų formelės. Tešlos lakštus supjaustyti kvadratais ir dėti į formeles, kad padengtų dugną ir šonus. Tešlos turi būti ir šiek tiek išlindę iš formelės. Dėti įdarą ir uždengti paviršių papildomu gabaliuku tešlos. Šonus gerai užspausti. Paviršių patepti kiaušinio plakiniu.

3

Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Skanaus!
Pyragėliai su mėsos įdaru