Pasiflorų sufle su baltojo šokolado padažu

Jums reikės:
 70 g sviesto
 220 g pieno
 5 kiaušinių trynių
 50 g cukraus
 5 kiaušinių baltymų
 50 g cukraus
 Sviesto (formelėms ištepti)
 Cukraus (formelėms pabarstyti)
Baltojo šokolado padažui:
Gaminimo eiga:
1

Kepimo formelių vidų ištepti sviestu, apibarstyti cukrumi ir sudėti į šaldytuvą.

2

Ištirpinti sviestą, suberti į jį miltus ir cukrų. Viską gerai išmaišyti. Toliau kaitinant po truptį pilti pieną ir nuolat maišyti šluotele. Kaitinti ir maišyti, kol masė taps vientisa ir sutirštės. Nukelti nuo kaitros ir maišant supilti kambario temperatūros trynius, pasiflorų tyrę ir gerai išmaišyti. Masę šiek tiek atvėsinti.

3

Kiaušinių baltymus išplakti kartu su cukrumi iki standžių putų. Suversti juos į pravėsusią masę ir atsargiai išmaišyti. Užpildyti iš šaldytuvo išimtas formeles ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

4

Kol kepa sufle, galima pasiruošti padažą. Pakaitinti grietinėlę iki virimo, nukelti nuo vyryklės, supilti baltąjį šokoladą ir maišyti, kol ištirps.

5

Iškepus sufle ją reikia skanauti iš karto, pagardinus baltojo šokolado padažu.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 70 g sviesto
 220 g pieno
 5 kiaušinių trynių
 50 g cukraus
 5 kiaušinių baltymų
 50 g cukraus
 Sviesto (formelėms ištepti)
 Cukraus (formelėms pabarstyti)
Baltojo šokolado padažui:

Directions

Gaminimo eiga:
1

Kepimo formelių vidų ištepti sviestu, apibarstyti cukrumi ir sudėti į šaldytuvą.

2

Ištirpinti sviestą, suberti į jį miltus ir cukrų. Viską gerai išmaišyti. Toliau kaitinant po truptį pilti pieną ir nuolat maišyti šluotele. Kaitinti ir maišyti, kol masė taps vientisa ir sutirštės. Nukelti nuo kaitros ir maišant supilti kambario temperatūros trynius, pasiflorų tyrę ir gerai išmaišyti. Masę šiek tiek atvėsinti.

3

Kiaušinių baltymus išplakti kartu su cukrumi iki standžių putų. Suversti juos į pravėsusią masę ir atsargiai išmaišyti. Užpildyti iš šaldytuvo išimtas formeles ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.

4

Kol kepa sufle, galima pasiruošti padažą. Pakaitinti grietinėlę iki virimo, nukelti nuo vyryklės, supilti baltąjį šokoladą ir maišyti, kol ištirps.

5

Iškepus sufle ją reikia skanauti iš karto, pagardinus baltojo šokolado padažu.

Skanaus!
Pasiflorų sufle su baltojo šokolado padažu