I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pasiflorų sufle su baltojo šokolado padažu


Ingredientai


Jums reikės:

70 g sviesto
220 g pieno
5 kiaušinių trynių
50 g cukraus
5 kiaušinių baltymų
50 g cukraus
Sviesto (formelėms ištepti)
Cukraus (formelėms pabarstyti)

Baltojo šokolado padažui:

  • 1Kepimo formelių vidų ištepti sviestu, apibarstyti cukrumi ir sudėti į šaldytuvą.
  • 2Ištirpinti sviestą, suberti į jį miltus ir cukrų. Viską gerai išmaišyti. Toliau kaitinant po truptį pilti pieną ir nuolat maišyti šluotele. Kaitinti ir maišyti, kol masė taps vientisa ir sutirštės. Nukelti nuo kaitros ir maišant supilti kambario temperatūros trynius, pasiflorų tyrę ir gerai išmaišyti. Masę šiek tiek atvėsinti.
  • 3Kiaušinių baltymus išplakti kartu su cukrumi iki standžių putų. Suversti juos į pravėsusią masę ir atsargiai išmaišyti. Užpildyti iš šaldytuvo išimtas formeles ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
  • 4Kol kepa sufle, galima pasiruošti padažą. Pakaitinti grietinėlę iki virimo, nukelti nuo vyryklės, supilti baltąjį šokoladą ir maišyti, kol ištirps.
  • 5Iškepus sufle ją reikia skanauti iš karto, pagardinus baltojo šokolado padažu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis