I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Lazdyno riešutų pyragas su pieninio šokolado kremu


Ingredientai


Jums reikės:

Biskvitui:

100 g lazdyno riešutų
30 g cukraus
Žiupsnelio cinamono

Kremui:

Papuošimui:

Šviežios mėtos lapelių
  • 1Smulkintuve sumalti lazdyno riešutus kartu su cukraus pudra ir miltais. Kiaušinius išplakti su cukrumi iki standžių putų ir į juos suberti riešutų mišinį. Iš lėto viską išmaišyti iki vientisos masės. Gautą tešlą sudėti į kepimo formą ir išlyginti. Paviršių apibarstyti cinamonu. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Iškepusį atvėsinti.
  • 2Užvirti grietinėlę, suberti į ją šokoladą ir maišant ištirpinti. Gautą vientisą masę užpilti ant iškepto pyrago į kepimo formą. Paviršių gražiai išlyginti ir padėti į šaldytuvą, kad atvėstų bei sustingtų kremas. Atvėsusį pyragą išimti iš kepimo formos, apibarstyti juodojo šokolado pabarstukais arba drožlėmis. Patiekti su kreminiu mėlyno pelėsio sūriu, apibarstyti netirpia cukraus pudra bei papuošti šviežios mėtos lapeliais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis