Konservuotos aitriosios paprikos, įdarytos tunu, ančiuviais ir kaparėliais

Gian Luca DemarcoAutoriusGian Luca DemarcoKategorijaSudėtingumasPaprastas
Paruošimas15 minučiųGaminimas1 hrBendra trukmė1 hr 15 minučių

Jums reikės (2 litriniam stiklainiams):
 500 g aštrių apvalių paprikų
 20 g ančiuvių aliejuje
 20 g marinuotų kaparėlių
 100 g tuno aliejuje, nusausinto
 250 g baltojo vyno acto
 250 g baltojo vyno
 2 lauro lapų
 9 juodųjų pipirų
 1 šaukštelio raudonėlio
 3 kadagio uogų
 3 gvazdikėlių
 Druskos

1

Visų pirma reikia išvalyti paprikas – nupjauti viršūnėles su koteliu ir iš jų vidaus išimti visas sėklas. Patariama naudoti vienkartines virtuvės pirštines. Nupjautas viršūnėles susmulkinti.

2

Tuo tarpu į prikaistuvą supilti baltąjį vyną ir vyno actą. Suberti visus prieskonius (lauro lapus, kadagio uogas, gvazdikėlius), pagardinti druska ir, kai tik užverda, pamerki paprikas ir palikti jas virti 5 minutėm. Tuomet jas nusausinti ant sauso ir labai švaraus audinio. Sudėti anga nukreipta žemyn.

3

Įdarui trintuvu susmulkinti ančiuvius, kaparėlius, tuną ir paprikų viršūnėles. Įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus, pipirų ir trinti, kol gausis kreminė tekstūra.

4

Aitriąsias paprikytes užpildyti įdaru ir sudėti į stiklainį iki viršaus. Užpilti alyvuogiu aliejumi, kol pilnai apsemia paprikytes.

5

Uždaryti stiklainį, įdėti į šaltą vandenį dangteliu į apačią, užvirti ir pakaitinti bent 15 min.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės (2 litriniam stiklainiams):
 500 g aštrių apvalių paprikų
 20 g ančiuvių aliejuje
 20 g marinuotų kaparėlių
 100 g tuno aliejuje, nusausinto
 250 g baltojo vyno acto
 250 g baltojo vyno
 2 lauro lapų
 9 juodųjų pipirų
 1 šaukštelio raudonėlio
 3 kadagio uogų
 3 gvazdikėlių
 Druskos

Directions

1

Visų pirma reikia išvalyti paprikas – nupjauti viršūnėles su koteliu ir iš jų vidaus išimti visas sėklas. Patariama naudoti vienkartines virtuvės pirštines. Nupjautas viršūnėles susmulkinti.

2

Tuo tarpu į prikaistuvą supilti baltąjį vyną ir vyno actą. Suberti visus prieskonius (lauro lapus, kadagio uogas, gvazdikėlius), pagardinti druska ir, kai tik užverda, pamerki paprikas ir palikti jas virti 5 minutėm. Tuomet jas nusausinti ant sauso ir labai švaraus audinio. Sudėti anga nukreipta žemyn.

3

Įdarui trintuvu susmulkinti ančiuvius, kaparėlius, tuną ir paprikų viršūnėles. Įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus, pipirų ir trinti, kol gausis kreminė tekstūra.

4

Aitriąsias paprikytes užpildyti įdaru ir sudėti į stiklainį iki viršaus. Užpilti alyvuogiu aliejumi, kol pilnai apsemia paprikytes.

5

Uždaryti stiklainį, įdėti į šaltą vandenį dangteliu į apačią, užvirti ir pakaitinti bent 15 min.

Skanaus!
Konservuotos aitriosios paprikos, įdarytos tunu, ančiuviais ir kaparėliais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *