I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Kišas su silke


Ingredientai


Jums reikės:

Saujos smidrų
100 g švelniai sūdytos silkės
150 g šviežių ar šaldytų žirnelių
4 šaukštų tarkuoto ožkos sūrio
2 kiaušinių trynių
Sluoksniuotos tešlos
Sviesto
1 l vandens
1 daržovių sultinio kubelio
Žiupsnelio mairūno
Druskos
Pipirų
  • 1Puode užvirti vandenį su sultinio kubeliu.
  • 2Nusausinti silkę, supjaustyti ir apkepinti su alyvuogių aliejumi įkaitintoje keptuvėje. Tuomet suberti žirnelius, įpilti šlakelį balto balzaminio acto ir dar šiek tiek apkepti. Įpilti sultinio, kad apsemtų silkę su žirneliais. .
  • 3Smidrus sudėti į indą su skylutėmis ir uždėti ant keptuvės, kad jie išvirtų garuose (galima garinti ir ant puodo su sultiniu)
  • 4Inde išplakti trynius su grietinėle, įberti mairūno, pipirų ir tarkuotą ožkos sūrį.
  • 5Ištepti kepimo formą sviestu ir apibarstyti miltais. Ją pilnai iškloti sluoksniuota tešla (perteklių nupjauti). Ant tešlos dėti visą keptą silkę su žirneliais, smidrus ir užpilti kiaušinio bei grietinėlės plakiniu.
  • 6Kepti iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis