Print Options:

Kiaulienos išpjova imbiero ir medaus padaže

Jums reikės:
 400 g kiaulienos išpjovos
 1 gūželės romėninių salotų
 Šakelės vyšninių pomidoriukų
 Imbiero (apie 1 cm kubelio)
 1 čili pipiro
 

Saporoso balzaminio acto

 Ypač tyro alyvuogių aliejaus

 Druskos
 Pipirų
 Susijęs vaizdasprieskonių kiaulienai
1

Romėnines salotas susmulkinti. Patariama jas ne pjaustyti, o laužyti. Vyšninius pomidoriukus perpjauti pusiau. Viską sudėti į indą, užpilti alyvuogių aliejumi, balzamiko actu ir permaišyti. Druska gardinti tik prieš valgant, kad salotos išliktų traškios.

2

Kiaulienos išpjovą supjaustyti 1 cm storio medaliojonais. Imbierą sutarkuoti arba smulkiai supjaustyti. Iš čili pipiro išimti sėklytes ir supjaustyti griežinėliais. Imbierą su čili apkepinti keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Įdėti šaukštą natūralaus medaus ir kai jis išsilydys, sudėti kiaulienos medalijonus. Juos apskrudinti iš abiejų pusių ir supilti sojos bei Volčesterio padažus, pagardinti kiaulienos prieskoniais. Palikti keliom minutėm pasitroškinti, kad mėsa pilnai iškeptų ir įsigertų padažo.

Skanaus!