Print Options:

Karštas šokoladas su aviečių tyre

Paruošimas5 minučiųGaminimas15 minučiųBendra trukmė20 minučių

Jums reikės:
 200 g juodojo šokolado
 200 g pieno
 120 g grietinėlės
 100 g pasterizuotos aviečių tyrės
 2 vnt. anyžiaus žvaigždučių
 10 vnt. pipirų grūdelių
 Šviežių  arba liofilizuotų aviečių
Kaip gaminti?
1

Į puodą supilti pieną, grietinėlę ir suberti prieskonius. Užvirti. Šokoladą sudėti į atskirą indą ir per koštuvę ant jo supilti karštą pieno ir grietinėlės mišinį.  Palikti minutei pastovėti ir tada supilti aviečių tyrę. Viską gerai išmaišyti elektriniu plakikliu. Karštą šokolado ir aviečių tyrės plakinį išpilstyti į desertines taureles, papuošti šviežiomis avietėmis.

Skanaus!