
Jums reikės:
200 g pieno
2 vnt. anyžiaus žvaigždučių
10 vnt. pipirų grūdelių
Šviežių arba liofilizuotų aviečių
Kaip gaminti?
1
Į puodą supilti pieną, grietinėlę ir suberti prieskonius. Užvirti. Šokoladą sudėti į atskirą indą ir per koštuvę ant jo supilti karštą pieno ir grietinėlės mišinį. Palikti minutei pastovėti ir tada supilti aviečių tyrę. Viską gerai išmaišyti elektriniu plakikliu. Karštą šokolado ir aviečių tyrės plakinį išpilstyti į desertines taureles, papuošti šviežiomis avietėmis.
Skanaus!
Ingredients
Jums reikės:
200 g pieno
2 vnt. anyžiaus žvaigždučių
10 vnt. pipirų grūdelių
Šviežių arba liofilizuotų aviečių
Directions
Kaip gaminti?
1
Į puodą supilti pieną, grietinėlę ir suberti prieskonius. Užvirti. Šokoladą sudėti į atskirą indą ir per koštuvę ant jo supilti karštą pieno ir grietinėlės mišinį. Palikti minutei pastovėti ir tada supilti aviečių tyrę. Viską gerai išmaišyti elektriniu plakikliu. Karštą šokolado ir aviečių tyrės plakinį išpilstyti į desertines taureles, papuošti šviežiomis avietėmis.
Skanaus!