Karštas šokoladas su aviečių tyre

Gardu GarduAutoriusGardu GarduKategorijaSudėtingumasPaprastas
Paruošimas5 minučiųGaminimas15 minučiųBendra trukmė20 minučių

Jums reikės:
 200 g pieno
 2 vnt. anyžiaus žvaigždučių
 10 vnt. pipirų grūdelių
 Šviežių  arba liofilizuotų aviečių

Kaip gaminti?
1

Į puodą supilti pieną, grietinėlę ir suberti prieskonius. Užvirti. Šokoladą sudėti į atskirą indą ir per koštuvę ant jo supilti karštą pieno ir grietinėlės mišinį.  Palikti minutei pastovėti ir tada supilti aviečių tyrę. Viską gerai išmaišyti elektriniu plakikliu. Karštą šokolado ir aviečių tyrės plakinį išpilstyti į desertines taureles, papuošti šviežiomis avietėmis.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 200 g pieno
 2 vnt. anyžiaus žvaigždučių
 10 vnt. pipirų grūdelių
 Šviežių  arba liofilizuotų aviečių

Directions

Kaip gaminti?
1

Į puodą supilti pieną, grietinėlę ir suberti prieskonius. Užvirti. Šokoladą sudėti į atskirą indą ir per koštuvę ant jo supilti karštą pieno ir grietinėlės mišinį.  Palikti minutei pastovėti ir tada supilti aviečių tyrę. Viską gerai išmaišyti elektriniu plakikliu. Karštą šokolado ir aviečių tyrės plakinį išpilstyti į desertines taureles, papuošti šviežiomis avietėmis.

Skanaus!
Karštas šokoladas su aviečių tyre