I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Karamėlinio šokolado pyragaitis „Lava Cake“


Ingredientai


Jums reikės:

350 g karamelinio šokolado
110 g sviesto
2 kiaušinių
2 kiaušinių trynių
Cukraus pudros
Mėtos šakelės
  • 1Karamelinį šokoladą ištirpinti kartu su sviestu. Atskirame inde išplakti kiaušinius ir trynius. Šokolado masę supilti į kiaušinių plakinį ir išmaišyti. Tada suberti miltus ir vėl viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Paruoštą masę išpilstyti į sviestu išteptus ir miltais pabarstytus porcijinius kepimo indelius. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 9 minutes. Iš apversto kepimo indėlio ant lėkštutės išimti iškepusį desertą. Apibarstyti cukraus pudra ir papuošti mėtos lapeliu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis