Kalakutienos suktinukai su špinatais ir vytinta Pancetta

Jums reikės:
 1 kalakutienos krūtinėlės (400-500 g)
 100 g špinatų
 100 g vytintos šoninės Pancetta arba vytinto kumpio
 100 g sūrio Pecorino
 1 Susijęs vaizdas natūralaus vištienos sultinio
 400 g Susijęs vaizdas itališko stiliaus pomidorų padažo
 Druskos
 Pipirų
 1 skiltelės česnako
Gaminimo eiga:
1

Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti pakankamai plonai išilgai į 5-6 dalis ir išmušti. Rekomenduojama mušant uždengti maistine plėvele, kad darbas vyktų švariai.

2

Ant išmuštos kalakutienos gabalėlių dėti riekelę vytintos šoninės ar kumpio, špinatų, plonomis riekelėmis pjaustytą Pecorino sūrį, pagardinti druska ir pipirais. Susukti į suktinuką ir perrišti maistiniu siūlu, kad kepant neiširtų.

3

Tuomet reikia pasiruošti sultinio padažui – į 0,5 l verdančio vandens įdėti vištienos sultinio kubelį ir virti, kol ištirps.

4

Jei liko špinatų, juos galima panaudoti garnyrui. Ikaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi, įdėti česnako skiltelę ir likusius špinatus, užpilti šiek tiek sultinio ir labai trumpai patroškinti, kol lapai paminkštės.

5

Į tą pačią keptuvę dėti kepti suktinukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apkepus įpilti 2-3 samčius sultinio, natūralų pomidorų padažą ir palikti troškintis 10 min.

6

Patiekti su špinatų garnyrų ir norimomis šviežiomis salotomis.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 1 kalakutienos krūtinėlės (400-500 g)
 100 g špinatų
 100 g vytintos šoninės Pancetta arba vytinto kumpio
 100 g sūrio Pecorino
 1 Susijęs vaizdas natūralaus vištienos sultinio
 400 g Susijęs vaizdas itališko stiliaus pomidorų padažo
 Druskos
 Pipirų
 1 skiltelės česnako

Directions

Gaminimo eiga:
1

Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti pakankamai plonai išilgai į 5-6 dalis ir išmušti. Rekomenduojama mušant uždengti maistine plėvele, kad darbas vyktų švariai.

2

Ant išmuštos kalakutienos gabalėlių dėti riekelę vytintos šoninės ar kumpio, špinatų, plonomis riekelėmis pjaustytą Pecorino sūrį, pagardinti druska ir pipirais. Susukti į suktinuką ir perrišti maistiniu siūlu, kad kepant neiširtų.

3

Tuomet reikia pasiruošti sultinio padažui – į 0,5 l verdančio vandens įdėti vištienos sultinio kubelį ir virti, kol ištirps.

4

Jei liko špinatų, juos galima panaudoti garnyrui. Ikaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi, įdėti česnako skiltelę ir likusius špinatus, užpilti šiek tiek sultinio ir labai trumpai patroškinti, kol lapai paminkštės.

5

Į tą pačią keptuvę dėti kepti suktinukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apkepus įpilti 2-3 samčius sultinio, natūralų pomidorų padažą ir palikti troškintis 10 min.

6

Patiekti su špinatų garnyrų ir norimomis šviežiomis salotomis.

Skanaus!
Kalakutienos suktinukai su špinatais ir vytinta Pancetta