
Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti pakankamai plonai išilgai į 5-6 dalis ir išmušti. Rekomenduojama mušant uždengti maistine plėvele, kad darbas vyktų švariai.
Ant išmuštos kalakutienos gabalėlių dėti riekelę vytintos šoninės ar kumpio, špinatų, plonomis riekelėmis pjaustytą Pecorino sūrį, pagardinti druska ir pipirais. Susukti į suktinuką ir perrišti maistiniu siūlu, kad kepant neiširtų.
Tuomet reikia pasiruošti sultinio padažui – į 0,5 l verdančio vandens įdėti vištienos sultinio kubelį ir virti, kol ištirps.
Jei liko špinatų, juos galima panaudoti garnyrui. Ikaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi, įdėti česnako skiltelę ir likusius špinatus, užpilti šiek tiek sultinio ir labai trumpai patroškinti, kol lapai paminkštės.
Į tą pačią keptuvę dėti kepti suktinukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apkepus įpilti 2-3 samčius sultinio, natūralų pomidorų padažą ir palikti troškintis 10 min.
Patiekti su špinatų garnyrų ir norimomis šviežiomis salotomis.
Ingredients
Directions
Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti pakankamai plonai išilgai į 5-6 dalis ir išmušti. Rekomenduojama mušant uždengti maistine plėvele, kad darbas vyktų švariai.
Ant išmuštos kalakutienos gabalėlių dėti riekelę vytintos šoninės ar kumpio, špinatų, plonomis riekelėmis pjaustytą Pecorino sūrį, pagardinti druska ir pipirais. Susukti į suktinuką ir perrišti maistiniu siūlu, kad kepant neiširtų.
Tuomet reikia pasiruošti sultinio padažui – į 0,5 l verdančio vandens įdėti vištienos sultinio kubelį ir virti, kol ištirps.
Jei liko špinatų, juos galima panaudoti garnyrui. Ikaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi, įdėti česnako skiltelę ir likusius špinatus, užpilti šiek tiek sultinio ir labai trumpai patroškinti, kol lapai paminkštės.
Į tą pačią keptuvę dėti kepti suktinukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apkepus įpilti 2-3 samčius sultinio, natūralų pomidorų padažą ir palikti troškintis 10 min.
Patiekti su špinatų garnyrų ir norimomis šviežiomis salotomis.