I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Kalakutienos suktinukai su špinatais ir vytinta Pancetta


Ingredientai


Jums reikės:

1 kalakutienos krūtinėlės (400-500 g)
100 g špinatų
100 g vytintos šoninės Pancetta arba vytinto kumpio
100 g sūrio Pecorino
1 natūralaus vištienos sultinio
400 g itališko stiliaus pomidorų padažo
Druskos
Pipirų
1 skiltelės česnako
  • 1Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti pakankamai plonai išilgai į 5-6 dalis ir išmušti. Rekomenduojama mušant uždengti maistine plėvele, kad darbas vyktų švariai.
  • 2Ant išmuštos kalakutienos gabalėlių dėti riekelę vytintos šoninės ar kumpio, špinatų, plonomis riekelėmis pjaustytą Pecorino sūrį, pagardinti druska ir pipirais. Susukti į suktinuką ir perrišti maistiniu siūlu, kad kepant neiširtų.
  • 3Tuomet reikia pasiruošti sultinio padažui – į 0,5 l verdančio vandens įdėti vištienos sultinio kubelį ir virti, kol ištirps.
  • 4Jei liko špinatų, juos galima panaudoti garnyrui. Ikaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi, įdėti česnako skiltelę ir likusius špinatus, užpilti šiek tiek sultinio ir labai trumpai patroškinti, kol lapai paminkštės.
  • 5Į tą pačią keptuvę dėti kepti suktinukus. Pagardinti druska ir pipirais. Apkepus įpilti 2-3 samčius sultinio, natūralų pomidorų padažą ir palikti troškintis 10 min.
  • 6Patiekti su špinatų garnyrų ir norimomis šviežiomis salotomis.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis