I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Itališka kaimo sriuba


Ingredientai


Jums reikės:

100 g lęšių
100 g avinžirnių
50 g baltų pupelių
50 g rudų pupelių
1 natūralaus vištienos sultinio kubelio
2 saliero stiebų
2 morkų
1 didesnio svogūno
1 skiltelės česnako
Druskos
Pipirų
Šakelės petražolių
Duonos ciabatta
  • 1Avinžirnius ir pupeles išmirkyti per naktį.
  • 2Užvirinti 2 l vandens ir įmesti natūralaus vištienos sultinio kubelį.
  • 3Morkas nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Svogūnus taip pat pjaustyti kubeliais. Saliero stiebus nulupti ir susmulkinti.
  • 4Į didesnį puodą įpilti šiek tiek alyvuogių aliejaus ir sudėti morkas bei svogūnus. Šiek tiek apkepus sudėti salierą. Dar po kelių minučių sudėti smulkintą česnako skiltelę. Kai daržovės pradeda minkštėti, užpilti šiek tiek sultinio ir supilti lęšius, avinžirnius bei pupeles. Sultinio pilti tiek, kad apsemtų visus ingredientus ir nugaravus po truputį dapilinėti. Taip pupelės bei avinžirniai geriau įsugeria skonius. Virti reikia 40-60 min., kol pupelės ir avinžirniai pilnai suminkštės. Patiekiant sriubą įberti šiek tiek smulkintų petražolių.
  • 5Prie sriubos labai tinka apkepta duona ciabatta. Duoną supjaustyti riekelėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi, pagardinti druska ir pipirais. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis