I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Egzotiškos vištienos salotos


Ingredientai


Salotoms reikės:

500 g vištienos šlaunelių mėsos
1 česnako skiltelės
Nedidelio gabaliuko imbiero
50 ml tamsaus alaus
Pundelio šparaginių pupelių
1 mango
Sultenės
Radicchio salotos
1 čili pipiro
Vištienos prieskonių
Pipirų
Druskos

Padažui reikės:

4 valg. š. žuvies padažo
1 šaukšto smulkintos kalendros
0,5 žaliosios citrinos
50 ml vandens
Šlakelio vanilės ekstrakto
Žiupsnio cukraus
  • 1Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir apkepti gerai įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir česnako skiltele. Kepant ant vištienos patarkuoti šiek tiek imbiero. Vištieną apskrudinus iš abiejų pusių užpilti tamsaus alaus ir palikti ant mažesnės kaitros pasitroškinti.
  • 2Nuo šparaginių pupelių nupjauti kotelius ir apvirti vandenyje, kol suminkštės (apie 5 min).
  • 3Padažui skirtus ingredientus gerai išmaišyti.
  • 4Nuvalyti mangą ir supjaustyt juostelėmis.
  • 5Į dubenį dėti sultenių salotų, pasmulkintus radicchio salotų lapus, mangus, keletą kalendros lapelių. Užpilti alyvuogių aliejaus, padažo, įberti smulkinto čili pipiro. Viską išmaišyti.
  • 6Į lėkštę dėti juostelėmis pjaustytą vištieną, šparaginių pupelių ir šalia salotas.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis