Egzotiškos vištienos salotos

Salotoms reikės:
 500 g vištienos šlaunelių mėsos
 1 česnako skiltelės
 Nedidelio gabaliuko imbiero
 50 ml tamsaus alaus
 Pundelio šparaginių pupelių
 1 mango
 Sultenės
 Radicchio salotos
 1 čili pipiro
 Susijęs vaizdas vištienos prieskonių
 Pipirų
 Druskos
Padažui reikės:
 4 valg. š. žuvies padažo
 1 šaukšto smulkintos kalendros
 0,5 žaliosios citrinos
 50 ml vandens
 Šlakelio vanilės ekstrakto
 Žiupsnio cukraus

1

Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir apkepti gerai įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir česnako skiltele. Kepant ant vištienos patarkuoti šiek tiek imbiero. Vištieną apskrudinus iš abiejų pusių užpilti tamsaus alaus ir palikti ant mažesnės kaitros pasitroškinti.

2

Nuo šparaginių pupelių nupjauti kotelius ir apvirti vandenyje, kol suminkštės (apie 5 min).

3

Padažui skirtus ingredientus gerai išmaišyti.

4

Nuvalyti mangą ir supjaustyt juostelėmis.

5

Į dubenį dėti sultenių salotų, pasmulkintus radicchio salotų lapus, mangus, keletą kalendros lapelių. Užpilti alyvuogių aliejaus, padažo, įberti smulkinto čili pipiro. Viską išmaišyti.

6

Į lėkštę dėti juostelėmis pjaustytą vištieną, šparaginių pupelių ir šalia salotas.

Skanaus!

Ingredients

Salotoms reikės:
 500 g vištienos šlaunelių mėsos
 1 česnako skiltelės
 Nedidelio gabaliuko imbiero
 50 ml tamsaus alaus
 Pundelio šparaginių pupelių
 1 mango
 Sultenės
 Radicchio salotos
 1 čili pipiro
 Susijęs vaizdas vištienos prieskonių
 Pipirų
 Druskos
Padažui reikės:
 4 valg. š. žuvies padažo
 1 šaukšto smulkintos kalendros
 0,5 žaliosios citrinos
 50 ml vandens
 Šlakelio vanilės ekstrakto
 Žiupsnio cukraus

Directions

1

Vištieną pabarstyti vištienos prieskoniais ir apkepti gerai įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir česnako skiltele. Kepant ant vištienos patarkuoti šiek tiek imbiero. Vištieną apskrudinus iš abiejų pusių užpilti tamsaus alaus ir palikti ant mažesnės kaitros pasitroškinti.

2

Nuo šparaginių pupelių nupjauti kotelius ir apvirti vandenyje, kol suminkštės (apie 5 min).

3

Padažui skirtus ingredientus gerai išmaišyti.

4

Nuvalyti mangą ir supjaustyt juostelėmis.

5

Į dubenį dėti sultenių salotų, pasmulkintus radicchio salotų lapus, mangus, keletą kalendros lapelių. Užpilti alyvuogių aliejaus, padažo, įberti smulkinto čili pipiro. Viską išmaišyti.

6

Į lėkštę dėti juostelėmis pjaustytą vištieną, šparaginių pupelių ir šalia salotas.

Skanaus!
Egzotiškos vištienos salotos