I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

„Čirviniai“ varškės blynai su aviečių ir pasiflorų uogiene


Ingredientai


Jums reikės Uogienei:

400 g šviežių arba šaldytų aviečių
200 g cukraus uogienėms
200 g cukraus uogienėms

Jums reikės Blynams (gaunasi 4 vnt.):

100 g rupios varškės
100 ml pieno
1 kiaušinis
1 valg. š. cukraus
1 didelis valg. š. sviesto
  • 1Į puodą sudėti uogas, įpilti pasiflorų tyrės, suberti cukrų ir viską užvirti. Sumažinti kaitrą ir virti apie 15-20 minučių retkarčiais pamaišant, kad neprisviltų.
  • 2Dubenyje sumaišyti varškę su cukrumi ir kiaušiniu. Supilti išlydytą sviestą, pieną ir suberti miltus. Viską gerai išmaišyti.
  • 3Kepti įkaitintoje „čirvinių“ blynų keptuvėje.
  • 4Patiekti su aviečių ir pasiflorų uogiene.
  • 5Skanaus!

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis