I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Burokėlių lazanija


Ingredientai


Jums reikės:

2 vidutinio dydžio bulvių
3 virtų burokėlių
100 g burokėlių lapų
50 g žirnelių anksčių
1 šaukštelio garstyčių
3 šaukštų majonezo
50 g smulkintų pistacijų
3 česnako skiltelių
1 stiklinės balto vyno
Pipirų
  • 1Išvirti gerai nuplautas ir neluptas bulves.
  • 2Burokėlius supjaustyti riekelėmis ir apkepti ant grilio keptuvės. Į gilią lėkštę įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus, įberti žiupsnelį pipirų, druskos, riekelėmis pjaustyto česnako. Dėti sluoksnį burokėlių, ant jų pilti aliejaus, balzaminio acto, paberti druskos, pipirų, česnako ir taip susluoksniuoti visus burokėlius. Tai yra daroma, kad jie išsimarinuotų.
  • 3Į įkaitinta keptuvę su alyvuogių aliejumi suberti žirnelių ankštis ir apkepinti. Suberti susmulkintus burokėlių lapus, užpilti vynu ir patroškinti apie 10 min. Pagardinti druska ir pipirais.
  • 4Išvirtas bulves nulupti ir gerai sutrinti. Sumaišyti su majonezu, garstyčiomis, druska ir pipirais. Masę supilti į konditerinį maišelį su norimu antgaliu.
  • 5Jau galima sluoksniuoti burokėlių lazaniją. Į lėkštę dėti burokėlio riekelę, ant jos formuoti bulvių masę ir užberti smulkintų pistacijų ir taip padaryti tris sluoksnius. Ant viršaus uždėti žirnelių anksčių su burokėlių lapais, užberti šiek tiek pistacijų ir pagardinti balzamiko actu.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis