Burokėlių lazanija

Gian Luca DemarcoAutoriusGian Luca DemarcoKategorijaSudėtingumasVidutinis

Jums reikės:
 2 vidutinio dydžio bulvių
 3 virtų burokėlių
 100 g burokėlių lapų
 50 g žirnelių anksčių
 1 šaukštelio garstyčių
 3 šaukštų Susijęs vaizdas majonezo
 50 g smulkintų pistacijų
 3 česnako skiltelių
 1 stiklinės balto vyno
 Pipirų

1

Išvirti gerai nuplautas ir neluptas bulves.

2

Burokėlius supjaustyti riekelėmis ir apkepti ant grilio keptuvės.
Į gilią lėkštę įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus, įberti žiupsnelį pipirų, druskos, riekelėmis pjaustyto česnako. Dėti sluoksnį burokėlių, ant jų pilti aliejaus, balzaminio acto, paberti druskos, pipirų, česnako ir taip susluoksniuoti visus burokėlius. Tai yra daroma, kad jie išsimarinuotų.

3

Į įkaitinta keptuvę su alyvuogių aliejumi suberti žirnelių ankštis ir apkepinti. Suberti susmulkintus burokėlių lapus, užpilti vynu ir patroškinti apie 10 min. Pagardinti druska ir pipirais.

4

Išvirtas bulves nulupti ir gerai sutrinti. Sumaišyti su majonezu, garstyčiomis, druska ir pipirais. Masę supilti į konditerinį maišelį su norimu antgaliu.

5

Jau galima sluoksniuoti burokėlių lazaniją. Į lėkštę dėti burokėlio riekelę, ant jos formuoti bulvių masę ir užberti smulkintų pistacijų ir taip padaryti tris sluoksnius. Ant viršaus uždėti žirnelių anksčių su burokėlių lapais, užberti šiek tiek pistacijų ir pagardinti balzamiko actu.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 2 vidutinio dydžio bulvių
 3 virtų burokėlių
 100 g burokėlių lapų
 50 g žirnelių anksčių
 1 šaukštelio garstyčių
 3 šaukštų Susijęs vaizdas majonezo
 50 g smulkintų pistacijų
 3 česnako skiltelių
 1 stiklinės balto vyno
 Pipirų

Directions

1

Išvirti gerai nuplautas ir neluptas bulves.

2

Burokėlius supjaustyti riekelėmis ir apkepti ant grilio keptuvės.
Į gilią lėkštę įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus, įberti žiupsnelį pipirų, druskos, riekelėmis pjaustyto česnako. Dėti sluoksnį burokėlių, ant jų pilti aliejaus, balzaminio acto, paberti druskos, pipirų, česnako ir taip susluoksniuoti visus burokėlius. Tai yra daroma, kad jie išsimarinuotų.

3

Į įkaitinta keptuvę su alyvuogių aliejumi suberti žirnelių ankštis ir apkepinti. Suberti susmulkintus burokėlių lapus, užpilti vynu ir patroškinti apie 10 min. Pagardinti druska ir pipirais.

4

Išvirtas bulves nulupti ir gerai sutrinti. Sumaišyti su majonezu, garstyčiomis, druska ir pipirais. Masę supilti į konditerinį maišelį su norimu antgaliu.

5

Jau galima sluoksniuoti burokėlių lazaniją. Į lėkštę dėti burokėlio riekelę, ant jos formuoti bulvių masę ir užberti smulkintų pistacijų ir taip padaryti tris sluoksnius. Ant viršaus uždėti žirnelių anksčių su burokėlių lapais, užberti šiek tiek pistacijų ir pagardinti balzamiko actu.

Skanaus!
Burokėlių lazanija