I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Bulvių pyragas su jautiena


Ingredientai


Jums reikes:

600 g bulvių
2-3 vnt. mocarelos sūrio
50 g parmezano sūrio
400 g smulkintos jautienos
1 svogūno
3 didelių kiaušinių
Prieskonių mišinio bulvėms
Druskos
Pipirų
  • 1Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti stambia („burokine“) tarka. Tuomet gerai nusausinti ir dėti į kepimo indą (geriausia apvalų), kuriame masę paskleisti tolygiai ant dugno ir krašų. Turi atrodyti, kaip tartaletė. Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje grilio režimu apie 10-15 min., kol lengvai paruduos.
  • 2Svogūną supjaustyti pusžiedžiais ir apkepti su alyluogių aliejumi įkaitintoje keptuvėje. Tuomet sudėti smulkintą jautieną ir kepti, kol šiek tiek apskrus. Pagardinti druska, pipirais ir šlakeliu balzaminio acto.
  • 3Keptą jautieną sumaišyti su parmezano sūriu, grietinėle, kiaušiniais ir šiek tiek mocarelos sūrio. Gautą įdarą supilti ant apkeptų bulvių, ant viršaus sudėti pjaustytą mocarelos sūrį bei užberti šiek tiek parmezano sūrio.
  • 4Kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje konvekciniu režimu apie 30 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis