Azijietiška vištiena su duonos plutele

Jums reikės:
 500 g vištienos krūtinėlės
 60 ml teriyaki padažo
 1 arb. š. malto imbiero
 1 arb. š. čili prieskonių
 1 duonos ciabatta
 1 -2 skiltelių česnako
 Rukolos
 Sultenės salotų
 1 citrinos
 Druskos
 Pipirų
Gaminimo eiga:
1

Supjaustyti vištieną išilgai ir truputį pamušti. Vištieną įmarinuoti teriyaki padaže kartu su maltu imbieru ir čili.

2

Kol marinuojasi, susismulkinti ciabatta kartu su česnaku, druska ir pipirais iki trupinių.

3

Įmarinuotą vištieną apvolioti pasiruoštuose ciabatta trupiniuose ir apkepti. Patiekiant truputėlį apšlakstyti citrinos sultimis.

4

Sumaišyti rukolą su sultenėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Prieš patiekiant pabarstyti druska bei pipirais.

Skanaus!

Ingredients

Jums reikės:
 500 g vištienos krūtinėlės
 60 ml teriyaki padažo
 1 arb. š. malto imbiero
 1 arb. š. čili prieskonių
 1 duonos ciabatta
 1 -2 skiltelių česnako
 Rukolos
 Sultenės salotų
 1 citrinos
 Druskos
 Pipirų

Directions

Gaminimo eiga:
1

Supjaustyti vištieną išilgai ir truputį pamušti. Vištieną įmarinuoti teriyaki padaže kartu su maltu imbieru ir čili.

2

Kol marinuojasi, susismulkinti ciabatta kartu su česnaku, druska ir pipirais iki trupinių.

3

Įmarinuotą vištieną apvolioti pasiruoštuose ciabatta trupiniuose ir apkepti. Patiekiant truputėlį apšlakstyti citrinos sultimis.

4

Sumaišyti rukolą su sultenėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Prieš patiekiant pabarstyti druska bei pipirais.

Skanaus!
Azijietiška vištiena su duonos plutele