
Supjaustyti vištieną išilgai ir truputį pamušti. Vištieną įmarinuoti teriyaki padaže kartu su maltu imbieru ir čili.
Kol marinuojasi, susismulkinti ciabatta kartu su česnaku, druska ir pipirais iki trupinių.
Įmarinuotą vištieną apvolioti pasiruoštuose ciabatta trupiniuose ir apkepti. Patiekiant truputėlį apšlakstyti citrinos sultimis.
Sumaišyti rukolą su sultenėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Prieš patiekiant pabarstyti druska bei pipirais.
Ingredients
Directions
Supjaustyti vištieną išilgai ir truputį pamušti. Vištieną įmarinuoti teriyaki padaže kartu su maltu imbieru ir čili.
Kol marinuojasi, susismulkinti ciabatta kartu su česnaku, druska ir pipirais iki trupinių.
Įmarinuotą vištieną apvolioti pasiruoštuose ciabatta trupiniuose ir apkepti. Patiekiant truputėlį apšlakstyti citrinos sultimis.
Sumaišyti rukolą su sultenėmis, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis. Prieš patiekiant pabarstyti druska bei pipirais.