I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Aštri kiaušinienė su svogūnų laiškais


Ingredientai


Jums reikės:

4 kiaušinių
2 chorizo dešrelių
2 didelių saujų svogūnų laiškų
Druskos
Pipirų
  • 1Chorizo dešreles supjaustyti riekelėmis ir kepti įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus, kol apskrus.
  • 2Suberti smulkintus svogūnų laiškus ir kepti, kol jie šiek tiek suminkštės. Tai užtruks vos 1-2 min.
  • 3Sumažinti kaitrą iki vidutinės ir atsargiai įmušti kiaušinius. Kepti kelias minutes, kol baltymas bus iškepęs, tačiau trynys išliks skystas. Valgant skystas trynys sušvelnins aštrumą, kurį duoda chorizo dešrelės.
  • 4Užberti druskos, pipirų ir pašlakstyti rūkyto alyvuogių aliejaus. Jis suteiks papildomo pikantiško skonio. Taip pat patiekalą puikiai papildys skrudinta ciabatta duona.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis