Aštri kiaušinienė su svogūnų laiškais

Jums reikės
 4 kiaušinių
 2 chorizo dešrelių
 2 didelių saujų svogūnų laiškų
 Druskos
 Pipirų

1

Chorizo dešreles supjaustyti riekelėmis ir kepti įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus, kol apskrus.

2

Suberti smulkintus svogūnų laiškus ir kepti, kol jie šiek tiek suminkštės. Tai užtruks vos 1-2 min.

3

Sumažinti kaitrą iki vidutinės ir atsargiai įmušti kiaušinius. Kepti kelias minutes, kol baltymas bus iškepęs, tačiau trynys išliks skystas. Valgant skystas trynys sušvelnins aštrumą, kurį duoda chorizo dešrelės.

4

Užberti druskos, pipirų ir pašlakstyti rūkyto alyvuogių aliejaus. Jis suteiks papildomo pikantiško skonio. Taip pat patiekalą puikiai papildys skrudinta ciabatta duona.

Skanaus!

 
 

Ingredients

Jums reikės
 4 kiaušinių
 2 chorizo dešrelių
 2 didelių saujų svogūnų laiškų
 Druskos
 Pipirų

Directions

1

Chorizo dešreles supjaustyti riekelėmis ir kepti įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu alyvuogių aliejaus, kol apskrus.

2

Suberti smulkintus svogūnų laiškus ir kepti, kol jie šiek tiek suminkštės. Tai užtruks vos 1-2 min.

3

Sumažinti kaitrą iki vidutinės ir atsargiai įmušti kiaušinius. Kepti kelias minutes, kol baltymas bus iškepęs, tačiau trynys išliks skystas. Valgant skystas trynys sušvelnins aštrumą, kurį duoda chorizo dešrelės.

4

Užberti druskos, pipirų ir pašlakstyti rūkyto alyvuogių aliejaus. Jis suteiks papildomo pikantiško skonio. Taip pat patiekalą puikiai papildys skrudinta ciabatta duona.

Skanaus!
Aštri kiaušinienė su svogūnų laiškais