Užkandžių asorti su Rambyno sūriu

Paprastas 12 Ingridientai
Recepto autorius
Gian Luca Demarco
Spausdinti

Jums reikės:

  • 3 pakuočių Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Rambynas sūris“ užkandinio sūrio mini lazdelių
  • 2 kiaušinių
  • 200 g džiuvėsėlių
  • 1 pakuotės plonai pjaustyto saliamio (arba kitos šalto rūkymo dešros)
  • 1 pakuotės plonai pjaustyto vytinto kumpio
  • 500 g nedidelių slyvinių pomidorų
  • 100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
  • 100 g žaliųjų alyvuogių be kauliukų
  • Aliejaus skrudinimui
  • Balzaminio acto
  • Žiupsnelio druskos
  • Šviežio baziliko lapelių

Kaip gaminti?

Vienos Rambyno sūrio pakuotės gabaliukus apvynioti vytintu kumpiu ir sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 5-10 minučių, kol kumpis gražiai apskrus.

Antros Rambyno sūrio pakuotės gabaliukus apvynioti saliamio dešros griežinėliais. Tada juos apvolioti po porą kartų kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje apie minutę, kol gražiai apskrus.

Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti vidų, įberti druskos, apversti pomidorus, ir palikti juos, kad išbėgtų visas skystis. Trečios Rambyno sūrio pakuotės gabaliukus supjaustyti griežinėliais. Taip pat griežinėliais supjaustyti ir visų rūšių alyvuoges. Įdaryti pomidorus alyvuogių ir sūrio griežinėliais, įlašinti kelet1 lašų balzaminio acto, įdėti šviežio baziliko lapelį ir uždaryti nupjauta pomidoro viršūnėle.

Serviruoti visus užkandžius kartu, papuošti šviežiais baziliko lapeliais. Skanaus!

Naudojama įranga: