I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Užkandžių asorti su Rambyno sūriu


Ingredientai


Jums reikės:

3 pakuočių „Rambynas sūris“ užkandinio sūrio mini lazdelių
2 kiaušinių
200 g džiuvėsėlių
1 pakuotės plonai pjaustyto saliamio (arba kitos šalto rūkymo dešros)
1 pakuotės plonai pjaustyto vytinto kumpio
500 g nedidelių slyvinių pomidorų
100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
100 g žaliųjų alyvuogių be kauliukų
Aliejaus skrudinimui
Žiupsnelio druskos
Šviežio baziliko lapelių
  • 1Vienos Rambyno sūrio pakuotės gabaliukus apvynioti vytintu kumpiu ir sudėti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 5-10 minučių, kol kumpis gražiai apskrus.
  • 2Antros Rambyno sūrio pakuotės gabaliukus apvynioti saliamio dešros griežinėliais. Tada juos apvolioti po porą kartų kiaušinio plakinyje ir džiuvėsėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje apie minutę, kol gražiai apskrus.
  • 3Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti vidų, įberti druskos, apversti pomidorus, ir palikti juos, kad išbėgtų visas skystis. Trečios Rambyno sūrio pakuotės gabaliukus supjaustyti griežinėliais. Taip pat griežinėliais supjaustyti ir visų rūšių alyvuoges. Įdaryti pomidorus alyvuogių ir sūrio griežinėliais, įlašinti kelet1 lašų balzaminio acto, įdėti šviežio baziliko lapelį ir uždaryti nupjauta pomidoro viršūnėle.
  • 4Serviruoti visus užkandžius kartu, papuošti šviežiais baziliko lapeliais.

Skanaus!


Panašūs receptai

Sultingi naminiai kotletukai traškia plutele su gaiviomis grikių salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Cinamoninė Panna Cotta su riešutine granola

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškios karpio juostelės su majonezo-krienų padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gruzdinta menkė imbierinio alaus tešloje su tartaro padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kremiška žuvienė su lašiša

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Bulvinė duonelė su sūrio įdaru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Plikytos tešlos pyragaičiai Profitroliai su sūriu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kepta lašiša su traiškytų agurkų salotomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Anties krūtinėlė su apelsininiu, mėtiniu kuskusu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Moliūginiai Gnocchi su kreminiu pelėsinio sūrio padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sumuštiniai su jautienos kukuliais

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kubietiškas sumuštinis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Gilioji Čikagos stiliaus pica

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Keto užkandžiai su naminiu majonezu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Jorkšyro pudingas su chorizo dešrelėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Avių pieno sūriu įdaryti baklažanai su Bolognese padažu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis