Traškieji krostini su avokadais ir kreminiu sūriu

Paprastas 9 Ingridientai
Recepto autorius
Gardu Gardu
Spausdinti

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Prancūzišką batoną supjaustyti maždaug 1,5 cm storio riekelėmis ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Batono riekeles pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir apibarstyti druska bei pipirais. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje kaitinant iš viršaus (grilio funkcija), kol gražiai apskrus.

Avokadą supjaustyti nedideliais kubeliais, pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu ir išmaišyti, kad tolygiai pasiskirstytų. Ant iškepusių batono riekelių dėti avokado kubelius, patrupintą kreminį arba fetos sūrį, užberti granato sėklų ir smulkinto laiškinio česnako. Galima dar pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu.

Skanių ir gaivių užkandžių!

Naudojama įranga: