Taurinis juodojo šokolado desertas su mangų ir pasiflorų ledais

Paprastas 7 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Desertui:

Ledams:

Kaip gaminti?

Užvirti grietinėlę ir užilti ant šokolado sumaišyto su stiprios kavos šlakeliu. Elektrinio trintuvo pagalba išmaišyti iki vientisos masės. Gautą masę išpilstyti į desertines taures. Paviršių apibarstyti turimų sausainių trupiniais ir padėti į šaldytuvą 2-3 valandoms.

Šaldytų mangų gabaliukus suberti į elektrinį smulkintuvą, įberti cukraus pudros ir susmulkinti iki smulkių trupinių. Tada supilti pasiflorų tyrę ir grietinėlę. Dar kartą gerai perplakti. Ledus patiekti kartu su tauriniu juodojo šokolado desertu.

Skanaus!

Naudojama įranga: