Tartaletė su pasiflorų kremu ir morengu

Vidutinis 8 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

      

Jums reikės:

Kremui:

Morengui:

Kaip gaminti?

Kambario temperatūros kiaušinius išplakti su cukrumi iki putų. Užvirti pasiflorų tyrę ir po truputį supilti į kiaušinių plakinį nuolat maišant šluotele. Grąžinti ant kaitros ir nuolat maišant po truputį sudėti sviestą. Kaitinti kol, sviestas ištirps ir gausis vientisa kreminė konsistencija. Gautą masę išpilstyti į tartaletes ir įdėti į šaldytuvą, kad atvėstų.

Kiaušinių baltymus išplakti kartu su cukraus pudra iki standžių putų. Gautą masę sudėti į konditerinį maišelį. Ant atvėsusių tartalečių uždėti po šviežią avietę ir konditerinio maišelio pagalba suformuoti morengo kepurėles. Pašauti 3-4 minutėms į iki 220°C įkaitintą orkaitę ant „grill“ (kaitinimo iš viršaus) rėžimo.  Ragauti atvėsusias.

Skanaus!

Naudojama įranga: