Sūrio lazdelėmis įdaryta vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže

Paprastas 7 Ingridientai
Recepto autorius
Gian Luca Demarco
Spausdinti

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Į verdantį pasūdytą vandenį suberti ryžius ir virti apie 15 min. Peilio pagalba vištienos krūtinėlės puselėse padaryti įpjovas ir į jas įdėti po dvi sūrio lazdeles. Įpjovas užspausti/uždaryti su mediniais iešmeliais ir apkepti ant didelės ugnies gerai įkaitintame alyvuogių aliejuje. Į atskirą indą suberti prieskonių pakuotės turinį, užpilti grietinėle ir gerai išmaišyti. Grietinėlės mišiniu užpilti keptuvėje esančią vištieną, sumažinti ugnį ir patroškinti keletą minučių, kol mėsa pilnai iškeps ir sutirštės padažas. Iškepusias vištienos krūtinėlės puseles supjaustyti 1-2 cm storio riekelėmis ir patiekti su virtais ryžiais, užpilti padažu, papuošti šviežiais žalumynais. Skanaus!

Naudojama įranga: