I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Šokoladinės tartaletės su pasiflorų karamelės įdaru


Ingredientai


Jums reikės:

Įdarui:

230 g cukraus
160 g sviesto
100 g skrudintų smulkintų pekano riešutų

Papuošimui:

300 g grietinėlės
2 arb. š. cukraus
1 skardinės konservuotų persikų puselių
  • 1Į prikaistuvį po truputį įberti cukraus ir kaitinti. Sukamaisiais judesiais judinti prikaistuvį ir lydyti cukrų. Kai dalis įberto cukraus išsilydo, įberti dar šiek tiek. Svarbu nemaišyti cukraus jokiu įrankiu, nes gali sušokti. Kartoti veiksmus, kol subersite visą cukrų ir jis pilnai ištirps.
  • 2Kitame prikaistuvyje užvirti pasiflorų tyrę ir ją iš lėto supilti į ištirpusio cukraus masę bei nuolat maišyti iki vientisos masės. Po gabaliuką dėti sviestą ir nesustoti maišyti, kol jis pilnai ištirps. Tada sudėti maskarponės sūrį ir vėl viską gerai išmaišyti iki vientisos masės (galima pasinaudoti elektriniu smulkintuvu, kad gautųsi tolygi masė).
  • 3Į kiekvieną tartaletę įdėti po žiupsnelį riešutų ir užpildyti iki viršaus pasiflorų karamelės mase. Įdėti į šaldytuvą keletui valandų, kad įdaras pilnai sustingtų.
  • 4Tartaletėms sustingus, išplakti grietinėlę su cukrumi iki standžių putų ir sudėti ją į konditerinį maišelį su karpytu antgaliu.
  • 5Ant kiekvienos tartaletės paviršiaus išdėlioti po persiko puselę ir kraštus aplink ją dekoruoti plakta grietinėle.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis