Sluoksniuotos tešlos krepšeliai su miško grybais

Paprastas 7 Ingridientai
Recepto autorius
Gian Luca Demarco
Spausdinti

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Į keptuvę įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir pakepinti kubeliais supjaustytą šoninę. Tada suberti smulkiai supjaustytus svogūnus ir kepti, kol jie suminkštės. Užpilti šlakelį balzaminio acto ir gerai išmaišyti. Po to sudėti  turimus nuvalytus ir susmulkintus grybus bei keletą minučių pakepinti maišant ant didelės ugnies. Iš sluoksniuotos tešlos suformuoti kepimo indeliuose krepšelius ir į juos išdalinti grybų įdarą. Sandariai uždengti su tešla krepšelių viršų ir patepti plaktu kiaušinio tryniu. Kepti iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Skanaus!

Naudojama įranga: