I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Rožiniai „Macarons“ sausainiai


Ingredientai


Norintiems namuose sukurti prancūzišką romantiką, nepakenks žvakių šviesoje patiekti Lietuvoje jau spėjusius išpopuliarėti „Macarons“ sausainius. Skamba sudėtingai? O jūs pabandykite!

Šiam desertui pagaminti reikės:

330 g cukraus
300 g cukraus pudros
75 g vandens
  • 1110 g kiaušinių baltymų sumaišykite su dažais ir 30 g cukraus ir viską išplakite iki standžių putų. Iš 300 g cukraus ir vandens išvirkite sirupą. Jis turi būti 115°C temperatūros. Paruoštą sirupą lėtai įmaišykite į plakamus baltymus ir viską kartu plakite, kol masė atvės. Tuomet persijokite cukraus pudrą. Sumaišykite ją su migdolų miltais ir 110 g kiaušinių baltymų. Į gautą masę įmaišykite prieš tai išplaktą morengą (kiaušinio baltymus) ir maišykite, kol nauja masė ims „plaukti“.
  • 2Tuomet ant silikoninio kilimėlio formuokite norimos formos sausainėlius ir kepkite juos 150 °C temperatūroje apie 12–14 min.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis