Pomidorų padaže troškinta triušiena su polenta

Vidutinis 12 Ingridientai
Recepto autorius
Gian Luca Demarco
Spausdinti

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Miltus sumaišyti su druska bei pipirais ir gautame mišinyje apvolioti triušienos gabaliukus. Keptuvėje įkaitinti aliejų, įberti persilado ir apkepinti triušienos gabaliukus. Kai mėsa apskrunda suberti pusžiedžiais pjaustytą svogūną, nesmulkintą nuluptą česnako skiltelę ir pakepinti 5 minutes. Tada supilti smulkintus pomidorus, vėl pakepinti 5 minutes ir visą keptuvės turinį suversti į kepimo indą, užpilti sultiniu, kad apsemtų, uždengti ir troškinti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie 2 – 2,5 val.

Išvirti polentą ir įmaišyti 2 šaukštus kreminio mėlynojo pelėsio sūrio. Patiekti kartu su troškinta triušiena ir pomidorų padažu, pašlakstyti baltuoju balzaminiu actu bei uždėti kreminio mėlynojo pelėsinio sūrio ritinėlį. Skanaus!

Naudojama įranga: