I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Pistacijų „Crème brûlée“ su braškių ledais


Ingredientai


Jums reikės:

„Crème brûlée“:

100 g pieno
60 g cukraus
50 g cukraus karamelizavimui

Ledams:

500 g šaldytų braškių
50 g cukraus pudros
  • 1Kartu puode užvirti grietinėlę ir pieną. Kambario temperatūros kiaušinių trynius išplakti su cukrumi, įdėti pistacijų pastos ir dar kartą perplakti. Nuolat maišant po truputį su pauzėmis pilti užvirusį grietinėlės ir pieno mišinį. Išmaišyti iki vientisos masės, kurią supilti atgal į puodą ir pastatyti vėl ant ugnies. Maišant kaitinti iki pradės garuoti.Tada nukelti nuo ugnies ir išpilstyti masę į norimus indelius. Indelius sustatyti į skardą. Ant skardos užpilti vandens, kad apsemtų du trečdalius indelių aukščio. Kepti iki 120°C įkaitintoje orkaitėje vieną valandą. Iškepusią atvėsinti, apibarstyti „Crème brûlée“ paviršių cukrumi ir karamelizuoti.
  • 2Šaldytas braškes ir cukraus pudrą suberti į smulkintuvą ir sumalti. Supilti grietinėlę ir dar kartą permalti. Šaukšto pagalba formuoti ritinėlius ir patiekti kartu su „Crème brûlée“.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis