Nekeptas maskarponės sūrio ir šokolado tortas

Paprastas 11 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Tortui:

Dekoravimui:

Kaip gaminti?

Sausainius susmulkinti iki smulkių trupinių ir įtarkuoti į juos žaliąją dalį laimo žievelės. Trupinius užpilti išlydytu sviestu ir gerai išmaišyti. Suberti juos į kepimo formą, išlyginti ir nuo vidurio suspausti, kad susidarytų aukštesnė sienelė ties formos kraštais. Įdėti į šaldytuvą 10 minučių, kad sustingtų.

Prikaistuvyje pašildyti maskarponės sūrį, kad suskistėtų. Perpilti maskarponės sūrį į atskirą dubenį, suberti cukraus pudrą ir vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti. Karšto vandens vonelėje ištirpinti šokoladą ir iš lėto supilti jį į maskarponės masę nuolat maišant. Išmaišyti iki vientisos masės ir supilti ant sustingusio sausainių pagrindo. Įdėti į šaldytuvą gerai valandai arba net nakčiai.

Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standžių putų. Konditerinio maišelio pagalba dekoruoti sustingusio torto paviršių. Išdėlioti šviežias avietes arba kitas uogas, apibarstyti cukraus pudra bei juodojo šokolado drožlėmis arba pabarstukais.

Skanaus!

Naudojama įranga: