Naminė pasta su vištienos, ančiuvių ir apelsinų padažu

Paprastas Ingridientai
Recepto autorius
Gian Luca Demarco
Spausdinti

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Apelsinus nulupti su peiliu ir nepalikti baltos odelės. Supjaustyti kubeliais. Žievelę taip pat supjaustyti smulkiomis juostelėmis. Į keptuvę įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus, įmesti nuluptą nesmulkintą česnako skiltelę ir pakepinti ančiuvių filė gabaliukus, kol jie pilnai suirs. Tada sudėti kubeliais supjaustytą vištieną ir gerai apkepti. Suversti apelsinų kubelius, gerai išmaišyti ir ir patroškinti 5 minutes. Suberti aplesinų žievelės ir vėl keletą minučių patroškinti. Išjungti kaitrą.

Ant darbastalio pasidaryti miltų kauburėlį su duobute, į kurią supilti kiaušinių masę arba įmušti kiaušinius. Gerai išminkyti tešlą. Jei neturite pastos gaminimo mašinėlės, labai plonai (1 mm) iškočioti tešlą, gerai išmiltuoti, susukti į ritinėlį ir supjaustyti  norimo storio juostelėmis. Virti 2-3 min. Išvirtą pastą nukošti, padažo keptuvę padėti vėl ant ugnies, suversti į ją pastą, gerai išmaišyti ir porą minučių pakaitinti. Patiekti su šviežios mėtos lapeliais. Jei reikia pabarstyti šviežiai malta druska ir pipirais. Skanaus!

 

Naudojama įranga: