Morenginiai blyneliai su bananais ir šokoladiniu padažu

Vidutinis 13 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

 

Blyneliams reikės:

Įdarui reikės:

Padažui ir dekoravimui reikės:

Kaip gaminti?

Baltymus išplakti su 1 valg. š. cukraus iki standžių putų. Trynius išsukti su 0,5 valg.š. cukraus ir riešutų pasta. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska, suberti į trynių masę, išmaišyti iki vientisos konsistencijos. Iš lėto sujungti trynių masę su išplaktais baltymais.

Įkaitintą keptuvę patepti aliejumi ir formuoti blynelius: sluoksnis tešlos, banano riekelės, šokolado gabaliukai ir vėl tešlos sluoksnis. Kepti ant silpnos ugnies po 5 minutes iš abiejų pusių uždengtoje keptuvėje.

Padažui užvirti grietinėlę, nukelti nuo kaitros, suberti į ją šokoladą ir šaldytas avietes. Maišyti kol viskas ištirps iki vientisos spalvos masės. Padažu užpilti iškeptus blynelius, pabarstyti cukraus pudra ir dekoruoti šviežiomis uogomis.

Skanaus!

Naudojama įranga: