Medžiotojų vištienos troškinys

Paprastas 13 Ingridientai
Recepto autorius
Gian Luca Demarco
Spausdinti

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Daržoves nuskusti, nulupti ir supjaustyti stambesniais gabaliukais. Troškintuve įkaitini aliejų, įmesti neluptą česnako skiltelę ir trumpai pakepinti, kad paskleistų kvapą. Tada ant didelės kaitros apskrudinti vištienos blauzdeles iš visų pusių ir gausiai pašlakstyti balzaminiu actu. Suberti daržoves ir maišant pakepinti. Tada supilti smulkintų konservuotų pomidorų tyrę, sumažinti kaitrą, įpilti porą samčių verdančio vandens, įberti vištienos prieskonių ir druskos. Viską gerai išmaišyti, uždengti troškintuvą dangčiu ir troškinti ant silpnos kaitros apie 40 minučių. Pasūdytame vandenyje išvirti ryžius, nukošti ir sumaišyti su sviestu. Patiekti su vištienos troškiniu, apibarstyti šviežiu rozmarinu. Skanaus!

Naudojama įranga: