I-V 08:00-17:00 val.

Gardu Gardu fizinė parduotuvė adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius (PC „Panorama“)

Marcipaninis pyragas su baltojo šokolado kremu ir šviežiomis avietėmis


Ingredientai


Jums reikės:

70 g sviesto

Kremui:

1 arb. š. vanilinės cukraus pudros

Dekoravimui:

Šviežių aviečių
Šviežios mėtos lapelių
Cukraus pudros
  • 1Elektrinio smulkintuvo pagalba susmulkinti marcipaną kartu su kiaušiniais iki vientisos masės. Išpilti masę iš smulkintuvo į dubenį ir elektrinio rankinio plakiklio pagalba gerai išplakti. Suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir dar kartą gerai perplakti. Iš lėto pilti išlydytą sviestą ir nuolat plakti iki vientisos blizgios masės. Supilti tešlą į kepimo formą ir kepti iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių.
  • 2Grietinėlę pakaitinti iki 60°C. Šokolado granules arba smulkintą šokoladą sumaišyti su vaniline cukraus pudra. Ant jo užpilti karštą grietinėlę ir elektrinio rankinio smulkintuvo pagalba išplakti iki kreminės konsistencijos.Uždengti indą maistine plėvele ties kremo paviršiumi ir palikti nakčiai šaldytuve. Prieš dekoravimą elektrinio rankinio plaktuvo pagalba perplakti masę iki standžių putų. Supilti kremą į konditerinį maišelį ir dekoruoti atvėsusio pyrago paviršių. Išdėlioti šviežias avietes ir mėtos lapelius, pabarstyti cukraus pudra.

Skanaus!


Panašūs receptai

Šokoladinių blynų vyniotinis su karameliniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Morenginis lazdynų riešutų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Aguoninis pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladiniai amaretti sausainiai su spanguolėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Biskočiai su figomis ir imbieru

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Sostinės keksas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Filo tešlos pyragas su plikytu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis sūrio tortas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Kvapnus ir drėgnas moliūgų pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Tartaletė su pistacijų frančipanu ir avietėmis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Šokoladinis pyragas su vyšniomis

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Obuolių pudingas su karamele

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Migdoliniai florentinai su šokoladiniu kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Traškus užkandis su rikota ir feta

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Ikoniškoji pavlova su pasiflorų kremu

Autorius: Gediminas Endriukaitis

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Autorius: Gediminas Endriukaitis

0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis tuščis