Marcipaniniai keksiukai

Paprastas 7 Ingridientai
Recepto autorius
Ali Gadžijevas
Spausdinti

Jums reikės:

Kaip gaminti?

Ištirpinti sviestą. Į smulkintuvą sudėti kubeliais supjaustytą marcipaną, supilti kiaušinių masę arba įmušti kiaušinius. Sumalti ingredientus iki vientisos masės. 1/3 masės dalį supilti į atskirą indą, užpilti lydytu sviestu ir viską gerai išmaišyti. Miltus persijoti į atskirą indą kartu su kukurūzų krakmolu. Tada gautą sviesto masę sujungti su likusia marcipano mase, suberti birius produktus ir permalti iki vientisos masės. Konditerinio maišelio pagalba paskirstyti tešlą į keksiukų formeles, įsprausti po mango arba abrikoso gabaliuką ir kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje 15-20 minučių. Dekoruoti cukraus pudra. Galima supakuoti į dovanų dėžutę ir dovanoti Kalėdoms.

Naudojama įranga: