Lietiniai blynai su šoninės ir taledžo sūrio įdaru

Paprastas 10 Ingridientai
Recepto autorius
Gian Luca Demarco
Spausdinti

Jums reikės:

Blynams:

  • 500 ml pieno
  • 250 g miltų
  • 3 kiaušinių
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
  • Sviesto arba aliejaus kepimui

Įdarui reikės:

  • 200 g plonai pjaustytos š. rūkymo šoninės
  • 200 g itališko taledžo sūrio
  • Saujelės tarkuoto parmezano sūrio
  • Žiupsnelio Susijęs vaizdas persilado prieskonių

Kaip gaminti?

Dubenyje išplakti kiaušinius, supilti pieną, išmaišyti ir suberti miltus. Šluotelės pagalba viską gerai išmaišyti iki vientisos masės. Įberti druskos, pipirų ir permaišyti.

Blynus kepti įkaitintoje ir sviestu arba aliejumi išteptoje keptuvėje ant vidutinės kaitros.

Iškepusius blynus įdaryti kiekvieną su sūrio ir šoninės riekelėmis. Sulankstyti į trikampes „kišenėles“ ir išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Pabarstyti persilado prieskoniais ir gausiai užberti parmezano sūrio. Kepti apie 10 minučių iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, kol išsilydis sūris ir blynai gražiai apskrus.

Skanaus!

Naudojama įranga: